Juve: mégsem olyan egyszerű, ott lehet CR Messi ellen?

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.10.27. 16:12
Mivel Cristiano Ronaldo legutóbbi koronavírustesztje is pozitív lett, arról szóltak a hírek, hogy emiatt biztosan nem lehet majd ott a pályán a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-találkozón a Juventus portugál klasszisa. A legfrissebb beszámolók szerint azonban messze nem ilyen egyszerű a helyzet.

A korábbi információk szerint ugyanis Cristiano Ronaldo csak akkor léphetett volna pályára, ha napokkal a Barcelona elleni meccs előtt negatív tesztet produkál.Cristiano Ronaldo csak akkor léphetett volna pályára, ha napokkal a Barcelona elleni meccs előtt negatív tesztet produkál.

A legfrissebb hivatalos szabály azonban az, hogy ha a futballista tünetmentes – márpedig az egyértelmű az Instagram-fotók alapján is, hogy CR az –, elég a mérkőzés előtt 24 órával negatív tesztet bemutatnia az UEFA-nak, és akkor is pályára léphet.

Könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo mégis ott lehet a Barcelona ellen! (Fotó: AFP)
Könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo mégis ott lehet a Barcelona ellen! (Fotó: AFP)

A Juventusnál pedig nagyon rutinosan oldották meg a feladatot, és az utolsó pillanatra hagyták a tesztelést, melynek eredménye kereken 24 órával a szerda esti meccs előtt fut majd be.

Azaz egyelőre még semmi nem dőlt el, és csak kedden 21 óra körül lesz hivatalos információ arról, hogy Cristiano Ronaldo ott lehet-e a pályán Lionel Messi és a Barcelona ellen.

Andrea Pirlo vezetőedző elmondása szerint az viszont már most is biztos, hogy a védelem két alapembere, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt nem szerepelhet szerdán, sőt, még egy harmadik meghatározó védő, Leonardo Bonucci játéka is kérdéses.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
2. FORDULÓ
OKTÓBER 28., SZERDA
E-CSOPORT
18.55: FK Krasznodar (orosz)–Chelsea (angol) (Tv: Spíler1)
21.00: Sevilla (spanyol)–Rennes (francia)
F-CSOPORT
21.00: Borussia Dortmund (német)–Zenit (orosz)
21.00: FC Bruges (belga)–Lazio (olasz)
G-CSOPORT
21.00: Juventus (olasz)–FC Barcelona (spanyol) (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
21.00: FERENCVÁROS–Dinamo Kijev (ukrán) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
H-CSOPORT
18.55: Istanbul Basaksehir (török)–PSG (francia) (Tv: Spíler2)
21.00: Manchester United (angol)–RB Leipzig (német) (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik