BVB: „Hatékonyabbnak kell lennünk annál, hogy 26-ból egyszer betalálunk”

Vágólapra másolva!
2017.11.02. 13:23
A tegnapi, APOEL elleni visszavágón folytatódott a Borussia Dortmund negatív szériája, így négy meccs után mindössze két ponttal állnak a H-csoport harmadik helyén a fekete-sárgák. A klub két játékosa, Marcel Schmelzer és Ömer Toprak kifejtette véleményét a ciprusiak elleni újabb döntetlenről.

Továbbra sem sikerült megszereznie első győzelmét a Bajnokok Ligája 2017–2018-as kiírásában a Dortmundnak. Bár a fekete-sárgák már fél óra után megszerezték a vezetést, nem sokkal a második játékrész kezdete után kiegyenlített az APOEL, az eredmény pedig már nem változott a találkozó lefújásáig. Így négy forduló után mindössze két pontja van a Dortmundnak, amin Marcel Schmelzer szerint gyorsan változtatni kellene. Bajnokok Ligája 2017–2018-as kiírásában a Dortmundnak. Bár a fekete-sárgák már fél óra után megszerezték a vezetést, nem sokkal a második játékrész kezdete után kiegyenlített az APOEL, az eredmény pedig már nem változott a találkozó lefújásáig. Így négy forduló után mindössze két pontja van a Dortmundnak, amin Marcel Schmelzer szerint gyorsan változtatni kellene.

„Sok helyzetünk volt, különösen a szünet előtt, ezért többször kellett volna betalálnunk – emlékezett vissza a német hátvéd. – Nehéz időszak ez a számunkra, amit az edzőnkkel együtt kell átvészelnünk. Előrelépnünk az első, APOEL elleni meccsünkhöz képest. Most keményen kell dolgoznunk, hogy kikerüljünk ebből a bonyolult helyzetből."

Schmelzer csapattársa, Ömer Toprak szintén a kihagyott helyzeteket tartja a halovány eredmény fő okának.

„A dolgok nem úgy alakultak, ahogy azokat elterveztük. Sok lehetőségünk volt, amelyeket nem használtunk ki, míg az ellenfélnek egy helyzete volt, amit értékesített is. Csalódottak vagyunk. Hatékonyabbnak kell lennünk annál, hogy huszonhat lövésből egyszer betalálunk. Egyelőre nehéz, de túl fogunk jutni ezen közösen" – ígérte Toprak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik