BL: Wenger szerint demonstrálták erejüket a Schalke ellen

Vágólapra másolva!
2012.11.06. 23:54
A Bajnokok Ligája B-csoportjában a Schalke hazai pályán 0–2-ről egyenlített és pontot mentett az Arsenal ellen. Egyik edző sem elégedetlen az egy ponttal.

„Kétgólos hátrányból álltunk fel, meg kell dicsérjem briliáns módon futballozó csapatomat – mondta a lefújás után Huub Stevens, a Schalke trénere. – Remekül reagáltuk le az eseményeket, ebben az idényben még nem játszottunk ilyen jól, és lélektanilag nagyon fontos volt, hogy még a szünet előtt szépíteni tudtunk.” Huub Stevens, a Schalke trénere. – Remekül reagáltuk le az eseményeket, ebben az idényben még nem játszottunk ilyen jól, és lélektanilag nagyon fontos volt, hogy még a szünet előtt szépíteni tudtunk.”

„Kétgólos vezetésnél sincs még vége a mérkőzésnek, különösen, ha egy német csapat az ellenfeled – mondta kollégája, az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger. – Nagyon nehéz mérkőzés volt, két remek gárda találkozott, és mindkettő jól játszott. Általánosságban elmondhatom, hogy a hétvégi bajnoki vereség után megmutattuk erőnket, és ez nagyon fontos. Sajnos az első félidő végén kaptunk egy gólt, aztán az utolsó percben Theo Walcott helyzetet hibázott. Összességében azért az eredmény igazságosnak mondható.”

„Úgy nézett ki, nagy győzelmet aratunk, azonban a második félidőt már ők dominálták. A mérkőzés előtt aláírtuk volna az egy pontot, így elégedett vagyok. Hogy miért vagyok sokszor kispados, a szerződésem körüli huzavona miatt-e? Erről inkább a menedzsert kellene megkérdezni, erre nem tudom a választ” – nyilatkozta az említett Walcott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik