BL: Sajnos ilyen vereség előfordul a futballban – Rebrov

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2019.08.13. 23:05
A Ferencváros labdarúgócsapata hazai pályán 4–0-s vereséget szenvedett a Dinamo Zagrebtől, ezzel kiesett a Bajnokok Ligájából. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.
Szerhij Rebrov szerint ilyen vereség előfordul a futballban (Fotó: Török Attila) – GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!
Szerhij Rebrov szerint ilyen vereség előfordul a futballban (Fotó: Török Attila) – GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov szerint „sajnos ilyen vereség előfordul a futballban”.

„Ha az első félidőben gólra tudtuk volna váltani a lehetőségeinket, akkor más lenne a helyzet. A második gólnál elment a meccs. Köszönet a szurkolóknak, fantasztikus volt a buzdítás. Most már készülünk a bajnokságra és az Európa-ligára.”

Rebrov hozzátette: nagyon komolyan felkészültek a mérkőzésre, de a horvátok hatalmas nyomást helyeztek rájuk.

„A legnagyobb különbség a gyorsaságban volt, ez döntötte el a mérkőzést. Topszinten játszottak a labdarúgóim, de a Dinamo más szintet képviselt.”

A Dinamo Zagreb trénere, Nenad Bjelica azzal kezdte, hogy gratulált játékosainak.

„Öt-hat napig törtük a fejünket azon, hogyan készüljünk fel. Közben játszottunk is egy bajnokit, de végig erre a meccsre készültünk, mert a klubnak, Zágrábnak és egész Horvátországnak fontos volt, hogy nyerjünk. Reálisan nézve jobbnak éreztük magunkat, ezért győznünk kellett, és ez sikerült is. A mai egész pályafutásom három legkedvesebb győzelme közé tartozik.”

Kevés ilyen szintű mérkőzést játszunk, ezért hibáztunk annyit – Dibusz

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 3. KÖR, VISSZAVÁGÓ
Ferencváros–Dinamo Zagreb (horvát) 0–4 (0–1)

Budapest, Groupama Aréna, 19 356 néző. Vezette: Buquet (francia)
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Dvali, Civic – Sigér, Haratin – Zubkov, Skvarka (Heister, 71.), Nguen (Varga R., 65.) – Szihnyevics (Boli, 84.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Dinamo Zagreb: Livakovic – Stojanovic, Dilaver, Peric, Leovac – Moro, Ademi (Gojak, 69.), Dani Olmo (Situm, 84.) – Hajrovic (Majer, 77.), B. Petkovic, Orsic. Vezetőedző: Nenad Bjelica
Gólszerző: Ademi (16.), B. Petkovic (47.), Dani Olmo (55.), Gojak (79.)
Kiállítva: Civic (69.)

Továbbjutott: a Dinamo Zagreb, 5–1-es összesítéssel

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

A mérkőzésről tudósít: SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), NAGY-PÁL TAMÁS (videó), DÖMÖTÖR CSABA, SZABÓ MIKLÓS, TÖRÖK ATTILA (fotó), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik