BL: Több tisztelet járna a PSG-nek Európában – Emery

Vágólapra másolva!
2017.03.11. 18:25
Unai Emery vezetőedző szerint más végkimenetele lehetett volna a Paris Saint-Germain és a Barcelona nyolcaddöntős párharcának a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ha csapatát jobban tisztelik.

„Több tisztelet járna a PSG-nek Európában” – osztotta meg véleményét szombaton sajtótájékoztatón a spanyol tréner, utalva arra, hogy nem volt elégedett a bíráskodással a szerdai visszavágón, amelyen a katalán csapat – a 0–4-es első mérkőzést követően – 6–1-re nyert, amivel kiharcolta a negyeddöntőbe jutást.

„Erről nem akarok több szót ejteni, de ha megnézzük a mérkőzést, világos (mire gondolok)” – folytatta. Korábban úgy fogalmazott: „Voltak olyan döntések, amelyekkel nem tudtunk mit kezdeni.”

Nasszer al-Helaifi klubtulajdonos – aki a bukás ellenére megerősítette pozíciójában Emeryt – konkrétabb volt.

„Nem tudunk elmenni amellett, hogy a barcelonai mérkőzés másként alakulhatott volna körültekintőbb bíráskodás mellett. Mindenki látta Di María (nem befújt) tizenegyesét, amellyel 3–2-re feljöhettünk volna. És ne felejtsük el, hogy Luis Suárezzel szemben nem történt szabálytalanság” – utalt utóbbi mondatával az ötödik hazai gólt megelőző, 16-oson belüli szituációra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik