BL: Robbennek a Chelsea miatt még izgalmasabb a döntő

Vágólapra másolva!
2012.05.19. 13:02
Címkék
Különös pikantériája a ma esti Bajnokok Ligája-döntőnek (20.45, tv: Tv2, Digi Sport), hogy Arjen Robben korábbi klubja, a Chelsea ellen szerezheti meg az európai klubcsapatok legrangosabb trófeáját. A villámgyors szélső hálás Roman Abramovicsnak, és boldog, hogy a Chelsea-nek sikerült eljutnia a fináléig.

„Őszintén szólva nem is lehetne jobb nekem, mint hogy a Chelsea ellen léphetek pályára a döntőben, így még izgalmasabb lesz számomra a finálé″ – nyilatkozta Robben a goal.com-nak.Robben a goal.com-nak.

„Már az elődöntő is pikáns volt, amikor szintén egykori csapatom, a Real Madrid ellen játszhattam. Hihetetlen érdekességeket tartogathat a futball″ – tette hozzá a Bayern München holland labdarúgója.

A Chelsea-nél eltöltött időszakról (2004–2007) szép emlékei vannak a támadónak: „Nagyszerű időszak volt az életemben, és csak hálás lehetek Roman Abramovicsnak, amiért ennyi pénzt és energiát fektetett a klubba. Soha nem felejtem el azokat az éveket, és boldog vagyok, hogy a Chelsea eljutott idáig.″

Arjen Robben klubszinten majdnem mindent elért, amit lehet (kétszeres angol bajnok, angol Ligakupagyőztes, FA-kupagyőztes, spanyol bajnok, spanyol Szuperkupagyőztes, német bajnok és kupagyőztes), de egy BL-trófea hiányzik a gyűjteményéből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik