BL: Pochettino szerint felesége féltékeny Harry Kane miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.27. 07:54
null
Mauricio Pochettino kedveli Harry Kane játékát (Fotó: AFP)
Mauricio Pochettino, az angol Tottenham argentin menedzsere nem győzte dicsérni csapata támadóját, Harry Kane-t, aki kedden mesterhármas szerzett a ciprusi APOEL elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

 

A H-csoport keddi mérkőzésén Harry Kane 67 perc alatt három gólt szerzett, a Tottenham pedig 3–0-ra győzött Sallai Rolandék ellen. A 24 éves angol válogatott csatár lett a londoniak második játékosa, aki a BL-ben triplázott a napjainkban már a Real Madridot erősítő Gareth Bale után. Kane a hetedik angol labdarúgó BL-mesterhármassal Andy Cole, Mike Newell, Michael Owen, Wayne Rooney, Alan Shearer és Danny Welbeck után. Sőt, Kane a második futballista, aki a BL-ben, aki a csoportkör első két fordulójában öt gólt szerzett Cristiano Ronaldo és Filippo Inzaghi után.

Pochettino a hétvégén azt mondta a West Ham United ellen duplázó Kane kapcsán, hogy imádja csatárát.

„Vigyáznom kell arra, mit mondok. A feleségem azóta roppant féltékeny, és Kane-é is – viccelődött az argentin szakember a keddi meccset követően. – Hihetetlen érzéke van a gólszerzéshez, igazán különleges tehetség, a világ egyik legjobb csatára. A hozzá hasonló támadókban az a közös, hogy megvan bennük a gyilkos ösztön.”

A következő fordulóban a Tottenham a Borussia Dortmundot a duplázó Cristiano Ronaldo vezérletével legyőző Real Madrid vendégeként lép pályára a BL-ben.

„Cristiano fantasztikus, a világ egyik legjobbja. Ez igaz Harryre is, aki egyre jobb lesz, hiszen még nagyon fiatal. Ez nem vicc, mindketten remek játékosok. A világ legjobb együttese ellen játszunk legközelebb. Izgatottan várjuk a találkozót. Kiderül, versenyképesek vagyunk-e azon a szinten” – tette hozzá Pochettino.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik