BL: Nehéz ilyenkor bármit mondani – Dibusz Dénes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 22:37
Mint arról beszámoltunk, az albán Partizani tizenegyesekkel kiverte a Ferencvárostz a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjéből. A meccs után Dibusz Dénes értékelt az M4 Sportnak.

„Viszonylag korán vezetést szereztünk – mondta Dibusz. – Nem tudtunk olyan nyugodtan játszani, ahogyan kellett volna. Szerencsétlen öngólt rúgtunk. Később voltak lehetőségeink, de nem tudtuk őket kihasználni. Az egyenlítés után az albán csapat csak a védekezésre koncentrált, arra számított, hogy kontrából eredményes lehet, vagy a büntetőpárbajban kivívja a továbbjutást. Sajnos, az utóbbi sikerült neki. Lehet, hogy minket zavart meg a vezető gól, bár ennek nem kéne, hogy oka legyen. Nem tudom, miért történt. Az albánok jobban védekeztek, mint az első meccsen, nem hagytak annyi területet. Nehéz ilyenkor bármit mondani. Vissza kell nyernünk a szurkolók bizalmát. Megy tovább az élet, szombaton jön a Honvéd, nyerni kell.”
Dibusz. – Nem tudtunk olyan nyugodtan játszani, ahogyan kellett volna. Szerencsétlen öngólt rúgtunk. Később voltak lehetőségeink, de nem tudtuk őket kihasználni. Az egyenlítés után az albán csapat csak a védekezésre koncentrált, arra számított, hogy kontrából eredményes lehet, vagy a büntetőpárbajban kivívja a továbbjutást. Sajnos, az utóbbi sikerült neki. Lehet, hogy minket zavart meg a vezető gól, bár ennek nem kéne, hogy oka legyen. Nem tudom, miért történt. Az albánok jobban védekeztek, mint az első meccsen, nem hagytak annyi területet. Nehéz ilyenkor bármit mondani. Vissza kell nyernünk a szurkolók bizalmát. Megy tovább az élet, szombaton jön a Honvéd, nyerni kell.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik