Klasszikus csatár nélkül a Bayern az Old Traffordon

Vágólapra másolva!
2014.04.01. 08:43
Csúcsrangadókat rendeznek ma a labdarúgó Bajnokok Ligájában, amelyben a negyeddöntő első mérkőzéseit rendezik. A klasszikus párharcban a Manchester United fogadja a Bayern Münchent, míg a másik mérkőzésen a spanyol bajnokság két élcsapata, a Barcelona és az Atlético Madrid feszül egymásnak.

20.05: Lezárjuk élő felvezető cikkünket, jó szurkolást kedves olvasóinknak!20.05: Lezárjuk élő felvezető cikkünket, jó szurkolást kedves olvasóinknak!

20.03: VILLA ÉS COSTA IS AZ ATLÉTICO KEZDŐJÉBEN – A Barcelona a sérült Víctor Valdéstól eltekintve nagyjából az alapcsapatával áll fel.

BARCELONA (spanyol)–ATLÉTICO MADRID (spanyol)
Barcelona, Camp Nou, 20.45 (Tv: Digi Sport 1). V: Brych (német)
A KEZDŐCSAPATOK
BARCELONA: Pinto – D. Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Xavi, Busquets, Fabregas – Neymar, Messi, Iniesta. Edző: Gerardo Martino
A kispad: Oier Olazábal (kapus), Bartra, Adriano, A. Song, Sergi Roberto, Pedro, A. Sánchez
ATLÉTICO MADRID: Courtois – Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis – Arda Turan, Gabi, Tiago, Koke – Villa, Diego Costa. Edző: Diego Simeone
A kispad: Aranzubia (kapus), Alderweireld, Insúa, Mario Suárez, C. Rodríguez, Sosa, Diego

19.54: AZ ATLÉTICO A YOUTUBE-ON HIRDETETT KEZDŐCSAPATOT

19.47: KEZDŐCSAPATOK AZ MU–BAYERN MECCSRE – Klasszikus csatár nélkül, a Franck Ribéry, Thomas Müller, Arjen Robben trióval a támadósorukban kezdenek a németek.

MANCHESTER UNITED (angol)–BAYERN MÜNCHEN (német)
Manchester, Old Trafford, 20.45 (Tv: Sport1). V: Velasco Carballo (spanyol)
A KEZDŐCSAPATOK
MANCHESTER UNITED:
De Gea – Jones, R. Ferdinand, Vidics, Büttner – Valencia, Fellaini, Carrick, Giggs – Welbeck, Rooney. Menedzser: David Moyes
A kispad: Lindegaard (kapus), Hernández, Nani, Young, Fletcher, Januzaj, Kagava
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Martínez, Alaba – Schweinsteiger, Lahm, Kroos – Robben, Müller, Ribéry. Edző: Josep Guardiola
A kispad: Starke (kapus), Van Buyten, Mandzukic, Shaqiri, Pizarro, Götze, Höjbjerg

19.31: NÉMET ZENE AZ OLD TRAFFORDON – A hangszórókból Nena 99 luftballons dala szól, a német szurkolók pedig már érzik, ez az ő estéjük lesz.

19.12: INDUL A BAJNOKOK CICÁJA! – Miközben a legnagyobb sztárok a pályán feszülnek egymásnak, a Sportszelep békés cicaharcot hirdetett: döntse el ön, melyik együttest képviselő szépség jusson a Bajnokok Cicája elődöntőjébe!

19.09: AZPILICUETA APAKÉNT TÉR VISSZA – César Azpilicueta, a Chelsea spanyol védője korábban a Marseille-ben légióskodott, tehát nem először játszik a PSG stadionjában.

„Amióta elmentem Marseille-ből, csak a spanyol válogatottal játszottam Franciaországban. Most a Chelsea játékosa vagyok, a Marseille-nél töltött időszakom a múlté" – mondta a spanyol védő, akinek gyermeke született – ezt José Mourinho jelentette be a sajtótájékoztatón.

A játékosokra vár a felszerelés a Barca öltözőjében
A játékosokra vár a felszerelés a Barca öltözőjében

18.55: MESSI A 21. GÓLJÁT LŐHETI AZ ATLÉTICO ELLEN – A Barcelona keretéből Lionel Messi szerezte a legtöbb gólt az Atlético ellen, az argentin 20-nál jár. Dani Alves kettőt lőtt, Xavi, Iniesta, Adriano, Busquets, Alexis Sánchez, Neymar és Piqué egyet-egyet.

18.52: KINYÍLTAK AZ OLD TRAFFORD KAPUI – Két órával a kezdőrúgás előtt kinyitották az Old Trafford kapuit, a stadion előtt a napsütésben gyülekező nézők elkezdtek szivárogni a stadionba.

18.45: HIÁNYZÓK A PSG-NÉL – Gregory van der Wiel és Jérémy Ménez sem lehet ott a pályán szerdán a Chelsea ellen sérülés miatt.

18.24: ROBBEN ÉS A 11-ESEK – A Bajnokok Ligája idei szezonjában négy büntetőt ítéltek meg Arjen Robbennel szemben elkövetett szabálytalanság miatt. A többiek közül legfeljebb kettőt harcolt ki bárki is.

18.21: VILLA ÉS JUANFRAN LŐTT MÁR GÓLT PINTÓNAK – Spanyol statisztikusok felkutatták, mely Atlético Madrid-játékosok lőttek már gólt karrierjük során a Víctor Valdés sérülése miatt a Barcelona kapujába álló José Manuel Pintónak. Nos, David Villa 2005-ben a Valencia, Juanfran 2006-ban az Osasuna játékosaként talált be az akkor még a Celta Vigónál védő Pinto kapujába.

17.59: MOURINHO ÉLVEZTE A MUNKÁT IBRÁVAL – José Mourinho, a Chelsea portugál menedzsere éppen a sajtótájékoztatóját tartja, és szép emlékeket ápol arról, amikor még Zlatan Ibrahimovic edzője volt az Internél.

„Ibrahimovicnak hatalmas önbecsülése van, nagyon jó volt vele dolgozni, de mindketten továbbléptünk, ő is nyerni akar, és nekem is ez a célom – mondta Mourinho. – A PSG erős csapat, remek edzője van, és érezhető a városon, hogy megmozdult valami a futball miatt. Ellenfelünk fő erőssége, hogy kiváló befejező csatárai vannak, ezen a szinten ez rengeteget számít.”

Két csatárral rohamoz az Atlético Barcelonában? (Fotó: Reuters)
Két csatárral rohamoz az Atlético Barcelonában? (Fotó: Reuters)

17.41: VILLA ÉS COSTA IS KEZDENI FOG? – A madridi As biztos benne, hogy Diego Simeone Diego Costát és David Villát is a kezdőcsapatba jelöli este a Barcelona ellen. Costa szerepét azután kérdőjelezték meg, hogy sántikálva jött le a pályáról a csapat legutolsó edzése közben. Az As szerint a Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luís – Gabi, Tiago, Koke, Turan – Diego Costa, Villa tizenegy kezd a Camp Noúban.

17.26: AZ MU MEGSZEDTE MAGÁT 2008 ÓTA – „A 2007–2008-as szezon óta a Manchester United 250 millió eurós jutalmat kapott a Bajnokok Ligája-szereplésének köszönhetően, többet, mint bármelyik másik klub" – írta a Manchester United egyik naprakész információs szurkolói oldala a Twitteren.

17.19: A BARCA-ELNÖK SZERINT NEM COSTÁN MÚLIK – Josep María Bartomeu, a Bercelona elnöke úgy véli, nem attól függ a z Atlético Madrid veszélyessége a két csapat ma esti meccsén, hogy játszik-e Diego Costa a madridiaknál.

„Nem tudjuk, hogy játszik-e Diego Costa, de tulajdonképpen mindegy is, az Atlético keretét nagyon jó játékosok alkotják, mindegyik csatára erős. Nagyon jól ismeri egymást a két csapat, többször találkoztunk, pontosan tudjuk, miért vezeti az Atlético a tabellát. Ám ez másik sorozat, itt nincsenek favoritok” – mondta Bartomeu.

17.12: ALONSO ÚJRA EDZETT – A Real Madrid hétfői edzését kihagyó (pontosabban külön, a konditeremben töltő) Xabi Alonso kedden újra együtt dolgozott a társakkal.

16.42: AZ ANGOL SAJTÓ MÁR TEMETI A UNITEDOT – Az angol lapok szerint régóta nem volt annyira esélytelen angol klub a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, mint most a Manchester United a Bayern München ellen. A Guardian szerint David Moyesnak Patrice Evra eltiltása és Rafael sérülése miatt sokadszorra kell újraálmodnia a védelmét, míg a Telegraph arra mutatott rá, hogy a menedzsernek a kreatív támadó középpályásai helyett a robusztusabb védekező középpályásait kell a csapatba tennie.

16.23: DESAILLY A PSG-NEK SZURKOL – Laurent Blanc, a Paris SG vezetőedzője szerint a Chelsea elleni BL-párharc újabb lépés a klub számára az európai elit felé vezető úton. Blanc világbajnok csapattársa és jó barátja, Marcel Desailly, aki hat szezont töltött el a Chelsea-nél, a PSG-nek szurkol.

„A PSG-t még nem ismerik el Európában, mert nem nagy bajnokságot képvisel, nem kell hétről hétre nagy csatákat vívnia. A sorozatban nyert francia bajnoki címek miatt nem leszel európai elitcsapat. Éppen ezért szurkolok neki a Chelsea ellen, hogy a kiejtésével bizonyítson, és az elődöntőben újabb lehetőséget kapjon a bizonyításra – mondta Desailly. – Ám a Chelsea ellen vigyázni kell, remekül elaltatja riválisait, és amikor kell, lecsap.”

16.09: TÍZ NAP MÚLVA SORSOLJÁK AZ ELŐDÖNTŐT – Az UEFA ma közölte, hogy jövő pénteken, azaz április 11-én 12 órakor Nyonban tartják meg a BL elődöntőjének sorsolását.

16.00: A BARCA FELÁLLÁSA CIPŐKKEL

Kicsit beteg, de íme: a Barcelona várható kezdőcsapata cipőkkel (Fotó: Twitter/footy_headlines)
Kicsit beteg, de íme: a Barcelona várható kezdőcsapata cipőkkel (Fotó: Twitter/footy_headlines)

15.56: ZLATANNÁL A CHELSEA AZ ESÉLYES „Úgy vélem, a Chelsea a párharcunk esélyese. Fantasztikus csapat ellen fogunk játszani, de nem félünk. Ugyanabban a helyzetben vagyunk, amelyben a Chelsea kilenc évvel ezelőtt, amikor megvásárolták a klubot. Vannak rutinos játékosaink, BL-győzteseink, sokat fejlődtünk az idény eleje óta, de az igazi teszt a szerdai lesz, akkor tudjuk meg, hol is tartunk valójában” – mondta Zlatan Ibrahimovic, a PSG svéd csatára, aki újságírói kérdésre leszögezte, nem fog angol klubban játszani.

15.41: BALE NEM LESZ BALBEKK – Carlo Ancelotti elmondta, Fábio Coentrao fogja helyettesíteni a sérült Marcelót a Dortmund ellen szerdán.

„Coentraónak van BL-tapasztalata, és frissek a lábai, ő a jó megoldás. Rajta kívül Ramos, Varane és Nacho kerül a védősorba. Bale nem opció a balhátvéd posztjára” – mondta Carlo Ancelotti, aki hozzátette, Cristiano Ronaldo már nem rágódik azon, hogy a szombati bajnokin kifütyülték a szurkolók.

15.32: BOMBABIZTOS HÁTUL AZ ATLÉTICO – Az Atlético Madrid eddigi nyolc Bajnokok Ligája-mérkőzésén négy gólt kapott, ezzel a leghatékonyabb védelemmel büszkélkedhet az idei sorozatban.

Thibaut Courtois a legmegbízhatóbb kapusok közé tartozik, ezt Barcelonában is jól tudják (Fotó: Action Images)
Thibaut Courtois a legmegbízhatóbb kapusok közé tartozik, ezt Barcelonában is jól tudják (Fotó: Action Images)

15.17: JÓL FIZET(NE) AZ MU-GYŐZELEM – A külföldi és hazai fogadóirodák 6.5 és 7.5 közötti szorzóval adják a Manchester United győzelmét a Bayern München ellen. Emberemlékezet óta nem volt ennyire esélytelen az MU az Old Traffordon. Jól fizetne a győzelme, csak az a kérdés, ki meri megjátszani?…

15.11: HARGREAVES MEGMONDJA – Kevés olyan bennfentes van a Manchester United–Bayern München párharcban, mint Owen Hargreaves, aki a bajoroktól igazolt át a „vörös ördögökhöz”, s mindkét klubbal megnyerte a Bajnokok Ligáját.

„Nem lehet teljesen leírni a Unitedot, de azért nehéz elképzelni, hogy továbbjusson. A középpályája szétszórt, csak akkor nyerheti meg a mai meccset, ha Moyes kitalál valami varázslatos taktikát. A kontrákat erőltetném, valahogy úgy, ahogy a City tönkreverte a csapatot nemrég a bajnokin” – mondta a kanadai születésű középpályás.

14.37: MARCELO IS MEGSÉRÜLT – A Real Madrid védőjét folyamatosan vizsgálják az orvosok, az első tesztek után úgy tűnik, a térdében elszakadt egy szalag. Az AS szerint biztos, hogy a Barcelona elleni Király-kupa-döntőről lemarad a brazil.

14.21: NŐK NÉLKÜL A DORTMUND – Jürgen Klopp kérésére egyetlen feleség és barátnő sem utazott el a dortmundiakkal Madridba. A repülőtéren is egyetlen WAG volt csak a BVB érkezésekor, Jürgen Klopp kedvese, Ula.

14.13: ÖSSZEFOGLALÓ – Ahogy írtuk, a Chelsea–PSG párharc előtt a két klub Twitter-oldala finom szájkaratéval melegített. ÖSSZEFOGLALÓ ITT»

14.02: CR NEM FELEJT – Carlo Ancelotti mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján természetesen Cristiano Ronaldóról is szót ejtett.

„CR nem felejtette el a Rayo elleni füttykoncertet, de a játékát ez nem befolyásolja, ugyanolyan motivált, mint bármikor" – mondta az olasz mester.

13.47: ÖSSZEDŐLT A KAPU – 1998. április 1-jén a Real Madrid–Borussia Dortmund BL-meccsen összedőlt a kapu. Vajon várnak ránk hasonló váratlan izgalmak holnap is?

13.34: AZ MU EGY SEBZETT VAD – Philipp Lahm, a Bayern München védője nem írja le a manchesterieket.

„Most, hogy sorra jönnek a rossz eredmények, leginkább egy sebzett vadra hasonlít az MU. Bizonyítani akar, és a címvédő ellen biztos, hogy mindent meg fog tenni a győzelemért” – értékelt Lahm.

13.23: PÁLYÁN A BAYERN – A bajorok nem vesztegetik az idejüket, már ki is futottak az Old Trafford gyepére, és megtartották mai első edzésüket.

Pályán a Bayern (Fotó: uefa.com)
Pályán a Bayern (Fotó: uefa.com)
13.05: NEM TUDNAK LEÁLLNI – Folytatódik a statisztikás szópárbaj a Chelsea és a PSG között.

PSG: @chelseafc! Tudtad, hogy a @PSG_inside a legnagyobb hazai győzelmét a Rosenborg ellen ünnepelte (7–2)?

CHELSEA: Bonjour, @PSG_inside! A @chelseafc legnagyobb idegenbeli győzelmét pedig a Galatasaray ellen érte el (5–0).

12.49: LANDOLT A CHELSEA – A londoniak már le is szálltak Párizsban, sőt, a hivatalos honlapon már azt is megírták, kik léphetnek pályára a PSG ellen holnap.

A CHELSEA 19 FŐS KERETE A PSG ELLEN: Cech, Schwarzer, Hilário, Ivanovics, David Luiz, G. Cahill, Terry, Ake, Azpilicueta, Kalas, Ramires, Lampard, Oscar, Mikel, Hazard, Willian, Schürrle, Fernando Torres, Ba.

Eto'o és Ashley Cole sérülés miatt nem utazott a többiekkel.

12.37: A DORTMUND-CSATÁR FELKÉSZÜLT – A fura hajviseletéről is ismert Aubameyang nagyon várja már a Real Madrid elleni holnapi meccset, és hogy megmutassa, mennyire szereti klubját, most a hajába nyíratott egy BVB-t.

Auba felkészült (Fotó: twitter.com/bvb)
Auba felkészült (Fotó: twitter.com/bvb)

12.19: TÁMADNAK A HORVÁTOK – Az angolok szerint Manchester utcáit elárasztották a Mario Mandzukicot éltető horvát turisták. Persze akik Horvátországban maradtak, azok sem feledkeztek meg a Bayern támadójáról, állítólag ma az összes horvát sportlap Mandzukic képével a címlapon került a polcokra.

12.03: ÚTON A „KÉKEK” – Bár a Chelsea csak holnap lép pályára Párizsban, a londoniak játékosai már ma útra keltek.

Úton a „kékek” (Fotó: twitter.com/chelseafc)
Úton a „kékek” (Fotó: twitter.com/chelseafc)

11.52: „ÖSSZEVESZETT” A CHELSEA A PSG-VEL – Nem vicc, a párizsiak valóban szóváltásba keveredtek a londoni együttessel a Twitteren. Íme, a statisztikákkal tűzdelt rövid párbeszéd:

PSG: @chelseafc, azt tudtad, hogy a @psg_inside sorozatban már másodszor érte el a BL-negyeddöntőt?

CHELSEA: És azt te tudtad, @psg_inside, hogy a @chelseafc 2014-ben 18-ból 11 mérkőzésen nem kapott gólt?

PSG: @chelseafc! Képzeld, a @psg_inside a 2013–2014-es BL-szezonban már 22 gólnál jár!

Várjuk a folytatást!

11.35: RIBÉRY „RENDŐRKÉZEN” –
A francia szélsőt természetesen nem tartóztatták le, csak arról van szó, hogy Ribéry a manchesteri tömegben kísérők nélkül nem tudta átverekedni magát.

Ribéry „rendőrkézen” (Fotó: dailymail.co.uk)
Ribéry „rendőrkézen” (Fotó: dailymail.co.uk)

11.21: VALDÉS SÉRÜLT, HART MARAD? – Az angolok szerint a Manchester City vezetősége a korábbi tervekkel ellentétben mégis szeretné megtartani a nyáron Joe Hartot, miután a kapusposztra kiszemelt Victor Valdés hónapokra kidőlt.

11.17: NEM TELIK MEG MA A CAMP NOU? – Úgy tűnik, nem lesz tele a katalánok stadionja az Atlético elleni BL-meccsre. A Barca honlapját böngészve látni, hogy van, ahol még a szektorok fele üresen áll.

11.04: EGY KIS PLETYKA – Angol sajtóhírek szerint a Tottenham a nyáron szeretné szerződtetni a Real Madrid jelenlegi vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit. Egyelőre nehéz eldönteni, hogy mennyire komolyan vehető a hír, de a felvetés érdekes.

10.52: NEYMAR A LEGJOBB – A Bayern München brazil védője, Dante mosollyal az arcán ébredhetett, ugyanis a beszólás helyett inkább a Barcelonáról és honfitársáról beszélt.

„Neymar elképesztően tehetséges. Csak huszonkét esztendős, még fejlődni is fog, de már a világ egyik legjobbja” – áradozott a goal.com-nak a katalánok támadójáról Dante.

10.38: MESSI-STATISZTIKÁRA FEL – A MessiStats elnevezésű Twitter-oldal egy érdekes és a madridiak számára ijesztő statisztikára bukkant. A Barcelona argentin klasszisa 19 mérkőzésen már 20 gólnál jár a „matracosok” ellen.

Messi, az Atlético rémálma (Fotó: twitter.com/MessiStats)
Messi, az Atlético rémálma (Fotó: twitter.com/MessiStats)

10.22: BOLONDMENTES ÖVEZET – Próbálkozunk, próbálkozunk, szeretnénk legalább ebből a cikkből kiirtani az álhíreket. Éppen ezért szót sem ejtünk arról, hogy egyesek szerint Iker Casillas a Schalkéhoz igazolt...

10.14: COSTA A LELÁTÓN? – Lehet, hogy lassan változtatnunk kell a megtippelt kezdőkön, ugyanis miután a tréningen lebicegett a pályáról Diego Costa, a madridiak vezetőedzője, Diego Simeone kijelentette, nem tudja elképzelni, hogy a spanyol válogatott csatár kifusson a Camp Nou gyepére az este.

10.07: REMÉNY – Víziló ide, víziló oda, a manchesterieket sem szabad lebecsülni. Emlékezzünk csak vissza az 1999-es BL-döntőre, amelyben a „vörös ördögök” 0–1-ről fordítva végül 2–1-re nyerni tudtak.

10.02: AZ ATLÉTICO A BL ROBIN HOODJA – A madridiak középpályása, Tiago a Barca elleni összecsapás előtt egy érdekes hasonlattal bombázta meg az őt kérdező riportereket.

„Hogy miért tartanak minket esélytelenebbeknek? Olyan csapatok ellen harcolunk a BL-ben, amelyek a mi költségvetésünk többszörösét használják. Egy kicsit olyan ez, mintha mi lennénk a BL Robin Hoodja" – mondta a „matracosok” játékosa.

9.49:KEZDŐK – Megtippeltük a kezdőcsapatokat. Ön szerint másnak kellene ott lennie este? Írja meg a kommenteknél!

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
BARCELONA:
Pinto – Alba, Mascherano, Piqué, Dani Alves – Busquets, Fabregas, Xavi – Iniesta, Messi, Neymar
ATLÉTICO:
Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luís – Gabi, M. Suárez – Koke, Diego, Turan – Diego Costa (?)

MU: De Gea – Büttner, R. Ferdinand, Vidics, Ph. Jones – Fellaini, Carrick – Welbeck, Giggs, Kagava – Rooney
BAYERN: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Martínez, Alaba – Lahm, Schweinsteiger – Robben, Kroos, Ribéry – Mandzukic

9.24: AZ EVERTON MENEDZSERE A BARCÁNÁL? – Az utóbbi hetekben többször is hírbe hozta a spanyol és angol sajtó Roberto Martínezt a Barcelonával. Az Evertonnál kölcsönben szereplő barcelonai, Gerard Deulofeu nagyon örülne, ha jelenlegi edzőjét neveznék ki a katalánoknál.

„Martínez egy kitűnő szakember, rengeteget segített nekem a pályafutásom során. Tata Martínónak még nem járt le a szerződése, meglátjuk, mi lesz, de szerintem Roberto a Barca kispadján is jól teljesítene" – mondta a fiatal spanyol szélső.

9.11: LEHET, HOGY FERGUSON ENGEM IS FELKÉRT – A Bayern München katalán vezetőedzője, Pep Guardiola a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőt megelőzően azon viccelődött, lehet, hogy korábban kapott ajánlatot az angol klubtól, de gyenge angolnyelv-tudása miatt nem biztos ebben. GUARDIOLA POÉNKODÁSA ITT»

9.04: MANCHESTERI ESÉLYEK – A Twitteren egy képen sikerült valakinek összefoglalnia a BL negyeddöntőit. Ennyit a manchesteri esélyekről?

8.52: 75 EZERÉRT EGY „SPANYOL BAJNOKI” – A Marca beszámolója szerint a negyeddöntők közül a Barca–Atlético mérkőzésre a legdrágábbak a jegyek. A katalánoknál a legolcsóbb hely is 93 euróba kerül (28 ezer forint), de még 75 ezer forintért is lehet kapni tiketteket. Bele se gondoljunk, hogy a jegyüzéreknél mennyi pénzt hagynak majd a kezdőrúgás előtti pár órában...

8.37: GUARDIOLA SZERÉNY MARADT – Pep Guardiola a Manchester United elleni negyeddöntő első felvonása előtt arról beszélt, hogy megtiszteltetés számára ismét az Old Traffordon szerepelni, mint ahogy azt is óriási eredménynek tartaná, ha a „vörös ördögökön” keresztül jutva ismételnék meg az együttes tavalyi eredményeit. MU-DICSŐÍTÉS ITT»

8.24: COURTOIS, AZ ÁLMODOZÓ – Az Atlético kapusa, Thibaut Courtois úgy emlékszik, gyerekként, még a tévé előtt ülve pont olyan mérkőzésekre vágyott, mint amilyen rá is vár a Camp Nouban. NOSZTALGIÁZÁS ITT»

8.19: DANI ALVES ODAMONDOTT – Kimondottan harapós kedvében találták az újságírók a keddi BL-negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón a Barcelona labdarúgóinak képviseletében megjelenő Dani Alvest. A brazil légiós kiosztotta kritikusaikat, de nem maradt ki a sorból Luís Figo sem. A BRAZIL SHOW-MAN NYILATKOZATA ITT»

8.13: Jó reggelt, jó BL-ezést! Repülnek a napok, már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjénél járunk. Ez vár ránk ma este:

BAJNOKOK LIGÁJA, NEGYEDDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
20.45:
Barcelona (spanyol)–Atlético Madrid (spanyol) (Tv: Digi Sport1)
20.45:Manchester United (angol)–Bayern München (német) (Tv: Sport1)

Ez pedig holnap:

Április 2., szerda
20.45:
Real Madrid (spanyol)–Borussia Dortmund (német) (Tv: Digi Sport1)
20.45:
PSG (francia)–Chelsea (angol) (Tv: Digi Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik