BL: José Mourinho úgy véli, csapata túl gyors volt a Milannak

Vágólapra másolva!
2010.10.20. 00:29
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az AC Milan egyszerűen nem tudta felvenni a spanyolok által diktált tempót a Real 2–0-s győzelmével végződött Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén.

„Nehéz meccsre számítottam, de nekem úgy tűnt, hogy olyan tempóban kezdtük a mérkőzést, ami egyszerűen túl gyors volt a Milannak. Gyorsan lőttünk kettőt, és egy harmadikat is szerezhettünk volna” – nyilatkozta.

„Három értékes pont ez fiatal együttesemnek egy rendkívül tapasztalt ellenféllel szemben. A csapat jól dolgozik, és meccsről meccsre fejlődik” – tette hozzá.

Massimiliano Allegri, a Milan fiatal trénere csapata jó értelemben vett arroganciáját és agresszivitását hiányolta.

„Rossz nap volt, de ez semmit nem vesz el az általam világklasszis csapatnak tartott Real Madrid győzelmének értékéből. Másfél percen belül minden megváltozott, előbb szétnyílt a sorfal, aztán megpattant egy lövés… Nem hiszem, hogy levertnek kellene lennünk a vereség után, sőt mindenekelőtt a pozitívumokat kell elemezni, mert azok is voltak” – mondta, de persze kritikai észrevételeit is megfogalmazta.

„Nem voltunk elég kemények és eltökéltek. Volt terünk a támadások építésére, de nem jöttek az indítások és az első tizenöt percben rengeteg bután eladott labdánk volt, amellyel magunkra húztuk a Realt. A kapott gólok után jól játszottunk, de a Madrid megdolgozott a sikerért. Az elejét rontottuk el, arrogánsabban és keményebben kellett volna fellépnünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik