BL: Klopp szerint Hummels hibája küldte padlóra őket a Marseille ellen

Vágólapra másolva!
2011.09.28. 23:21
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának rangadóján az Olympique Marseille háromgólos győzelmet aratott a Borussia Dortmund felett.

„Az eredmény kissé csalóka – vélekedett a lefújás után Mats Hummels, a Dortmund második OM-gól előtt nagyot hibázó védője. – Több helyzetet alakítottunk ki, de balszerencsések voltunk, hiszen egyetlen gólt sem lőttünk. A második találatot nagy hiba előzte meg, ezen aztán el is úszott a találkozó. Uraltuk a játékot, de az a hatalmas hiba megpecsételte a sorsunkat."Mats Hummels, a Dortmund második OM-gól előtt nagyot hibázó védője. – Több helyzetet alakítottunk ki, de balszerencsések voltunk, hiszen egyetlen gólt sem lőttünk. A második találatot nagy hiba előzte meg, ezen aztán el is úszott a találkozó. Uraltuk a játékot, de az a hatalmas hiba megpecsételte a sorsunkat."

Jürgen Klopp, a Dortmund edzője sem tudta leplezni csalódottságát.

„Miután beszedtük az első gólt, odalett a szervezettségünk. Hagytuk az ellenfelet, hogy szabadon kontrázzon. Bár a Marseille három gólt szerzett, nekünk sokkal több lehetőségünk volt, Mario Götze könnyedén mesterhármast érhetett volna el. Mats Hummels hibája padlóra küldött minket, a harmadik gól pedig ki is ütött bennünket."

Az ellenfélnél természetesen jóval vidámabbak voltak a találkozót követően.

„Három–––nullára legyőzni a német bajnokok, igencsak pozitív tett. Reméljük, megőrizzük a következő mérkőzésekre is a mai formánkat, ma este ugyanis jól futballoztunk. Agresszívek voltunk, mármint jó értelemben agresszívek, nem hagytunk esélyt a Dortmundnak" – mondta például Alou Diarra.

„A legfontosabb tervünk az volt erre a találkozóra, hogy ne kapjunk gólt. Tudtuk, hogy lesznek helyzeteink, és bizony többször is eredményesek lehettünk volna ma este, de a három––nullával is elégedett vagyok. Remélem, így folytatjuk a BL-ben és odahaza is" – vélekedett A. Diarra középpályástársa, Mathieu Valbuena.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik