HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.20 10:14 Frissítve: 2018.06.20 10:40

BL: Kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is – Juhász

A luxemburgi bajnok Dudelange lesz a Videoton ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában. A klub vezetőedzője, Marko Nikolics, valamint csapatkapitánya Juhász Roland a vidi.hu-nak beszélt a sorsolás eredményéről.

HIRDETÉS

 

Július 10-én vagy 11-én (a pontos beosztás még nem ismert) kezdi meg a Bajnokok Ligája selejtezőkörét a Videoton, amely jelenleg Ausztriában edzőtáborozik. Marko Nikolics vezetőedző ott beszélt luxemburgi ellenfelükről.

„Az elmúlt években folyamatosan a Dudelange nyerte a luxemburgi bajnokságot, így rendszeres szereplői az európai selejtezőknek, képesek megnehezíteni nagy csapatok dolgát is, 2012–2013-ban például a Salzburgot el is tudták búcsúztatni – mondta Nikolics. – Tisztelnünk kell tehát őket, de a felkészülés ezen szakaszában maximálisan saját magunkra kell koncentrálnunk. Van még majdnem egy hónap az odavágóig, ez idő alatt el kell végeznünk a kellő munkát, az átigazolási időszak is csak most kezdődött, most az a fontos, hogy folyamatosan fejlődjön a csapat."

Az biztos, hogy a székesfehérvári együttes nem számíthat Juhász Rolandra az odavágón, csapatkapitányuk ugyanis eltiltását teljesíti akkor. Juhász elárulta, hogy elégedett a sorolással.

„Úgy gondolom, hogy az első selejtezőkör sorsolása számunkra kedvezően alakult. Kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is, és utazhattunk volna messzebb is. Ugyanakkor nem szabad, és nem is fogjuk lebecsülni luxemburgi ellenfelünket. Az első mérkőzésen sajnos eltiltás miatt még nem léphetek pályára, ugyanakkor azt is előnyösnek tartom a mi szempontunkból, hogy idegenben kezdjük a párharcot. Bízom benne, hogy az ausztriai edzőtáborban sikerül ismét egy remek felkészülést elvégeznünk, és sikeresek leszünk a nemzetközi, valamint a hazai porondon is” – mondta a védő.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.08 23:00:35

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A világ most újból videobíróért kiált.

2018.11.08 11:56:51

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A Juve-szurkolók hergelése kapcsán összegyűjtöttük emlékezetes ünnepléseit és balhéit.

2018.11.07 20:50:28

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A címvédő leiskolázta Csehországban a Plzent, a CSZKA Moszkvát legyőző AS Romával együtt 9 pontos.

2018.11.07 20:42:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Úgy nézett ki, csak az a kérdés, mennyire nyeri a rangadót a Juventus, ám a hajrá elképesztő fordulatot hozott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS