BL: Imádom Szalahot, olyan, mint Messi – Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.26. 16:47
null
Ronaldo kicsit meghízott, Roberto ellenben majdnem-majdnem tartja a versenysúlyát (Fotó: AFP, jobbra: Roberto Baggio)
Szinte minden szem a ma esti Bajnokok Ligája-döntőre figyel már, megszólalt a Real Madrid ikonja, a brazil Ronaldo is.


„Nagyon optimista vagyok a finálét illetően, vannak ugyan gondok ebben az idényben a Realnál, de most, mint mindig, összeáll a döntőre a csapat, és nagyon egységes lesz. Máris történelmet írt a gárda azzal, hogy három éven belül harmadszor is eljutott a döntőbe. Nem egyszerű győzni sehol sem, láthattuk ezt az elődöntőben is, lehetnek meglepetések itt is. Remélem, sok gólt hoz a döntő, két masszív csapat csap össze, a végén szerintem három-kettőre nyer a Madrid” – mondta Ronaldo a nagy mérkőzés előtt, majd kifejtette, hogy teljesen mindegy, kit választ elöl Zidane, de ő a jó formában lévő Gareth Bale-t a kezdőbe várja Isco és Marco Asensio kárára.

„Imádom őt, hallottam, hogy régebben én voltam a példaképe. Lenyűgöző! Szalah képességei elképesztőek, imád gólt szerezni, igen, olyan, mint Lionel Messi. Ballábas, agilis, gyors, cselezés közben mindig nagyon közel tartja a lábához a labdát, és mindig gólra éhes” – vallotta Ronaldo, aki elmondta azt is, hogy ha Neymar menni akarna Párizsból, Madridban tárt karokkal kell várni őt, de véleménye szerint szinte kizárt, hogy honfitársa a Realhoz igazoljon mostanában.

„De ha egy játékos menni akar, akkor senki sem állíthatja meg őt, ez történt velem is” – merengett el régi szép barcelonai és milánói évein.

„Hogy mire lesz képes a válogatottunk a vébén? A németek kemény ellenfelek lesznek, mindig nagyon erősek, de én a spanyolokra fogadnék. Az argentinok elleni meccsen nagyon jó csapatot láttam, amely nagyon jól futballozott.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik