BL: elégtételt akar a még sohasem döntőző Ramos

Vágólapra másolva!
2013.04.29. 18:41
Sergio Ramos, a Real Madrid védője a hétfői sajtótájékoztatón elmondta: még sohasem játszhatott a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében, többek között ez is motiválni fogja a Dortmund elleni keddi elődöntő-visszavágón.

„Annál erősebb motiváció, mint hogy a Bajnokok Ligája döntőjében játszhatsz, nem kell – mondta Sergio Ramos a hétfő délutáni madridi sajtótájékoztatón. – Nyolc éve vagyok a csapatnál, de még egyszer sem jutottam be. Pedig annál (a BL-döntőnél) nincs szebb a világon."

Az esélyekről szólván Ramos elismerte, meglehetősen komplikált a Real Madrid helyzete, de szó sem lehet arról, hogy a németországi 1–4 hatására beletörődjenek a kiesésbe.

„Nem könnyű a helyzetünk, de ha be akarunk jutni a döntőbe, akkor bizony le kell győzni a legjobb csapatokat. Hinnünk kell benne, hogy fordíthatunk. Tudjuk, hogy a szurkolóink az első pillanattól mellettünk állnak majd, tudjuk azt is, mit kell tennünk, és megértettük azt is, mi miért történt Dortmundban. Elégtételt akarunk! Rossz érzéssel idézzük fel az első meccsen történteket, és jól akarunk játszani holnap."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik