BL-döntő: Nem szabad beskatulyázni a Bayernt - Király

Vágólapra másolva!
2013.05.25. 13:44
Dortmundi részről már idéztük Bajner Bálint véleményét az esti BL-döntővel kapcsolatban, most lássuk, hogyan várja a meccset az évek óta Münchenben, az 1860-nál játszó kapus, Király Gábor.

„Hogy mi szólhat a Bayern mellett? A rutin és a nemzetközi tapasztalat, de az önbizalmat is idevenném. A BL-döntő mellett a Német Kupában is a fináléba jutott, és a Bundesligát is megnyerte a csapat. Nem szabad beskatulyázni a münchenieket csak azért, mert a legutóbbi két döntőjüket elveszítették – kevesen mondhatják el magukról, hogy négy idény leforgása alatt háromszor játszottak BL-döntőt" – nyilatkozta a Nemzeti Sport megkeresésére Király Gábor.

„Egyébként szerintem sok csapat kiegyezne az örökös második hellyel a BL-ben. A Wembley mindkét együttes számára idegen, így nem lesz akkora Bayern-fölény, mint amilyen tavaly volt Münchenben a Chelsea ellen. A dortmundiaknál senki sem pótolhatatlan, így Mario Götze sem, ráadásul aki a helyére kerül, biztos, hogy kettőzött erővel dobja be magát, ami a Borussia malmára hajthatja a vizet, s a változtatás meg is zavarhatja a Bayernt" – tette hozzá a kapus.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik