BL-döntő: Ez az eddigi legnagyobb esélyünk - Hummels

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.24. 23:40
Mats Hummels, a Borussia Dortmund labdarúgója bízik abban, hogy legyőzik a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája szombat esti döntőjében, és felteszik a koronát tavaly és tavalyelőtt német bajnoki aranyat hozó sorozatukra.

„Fantasztikus lehetőség kapujában állunk, többéves munka gyümölcse érhet be – mondta Mats Hummels, aki felépült sérüléséből, és bár lába még nem az igazi, szeretné végjgjátszani a finálét. – A negyeddöntőben és az elődöntőben is az járt a fejünkben, hogy most nyílik esélyünk az eddigi legnagyobb diadalunkra. Ez az eddigiekben óriási motivációt jelentett számunkra, és természetesen most sem gondolunk vereségre."Mats Hummels, aki felépült sérüléséből, és bár lába még nem az igazi, szeretné végjgjátszani a finálét. – A negyeddöntőben és az elődöntőben is az járt a fejünkben, hogy most nyílik esélyünk az eddigi legnagyobb diadalunkra. Ez az eddigiekben óriási motivációt jelentett számunkra, és természetesen most sem gondolunk vereségre."

A péntek esti sajtótájékoztatón részt vevő másik dortmundi labdarúgó, Sebastian Kehl úgy véli: apróságok fogják eldönteni a mérkőzést.

„A két csapat jól ismeri egymást, kölcsönösen tudjuk, milyen taktika vezethet eredményre, egyszóval nem lesznek meglepetések. Az a csapat fog nyerni, amelyik jobban odateszi magát, az, amelyik lehetőségként éli meg a mérkőzést, nem pedig tehertételként."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik