BL-csoportkörben a Fradi!; Könyves Norbert az interneten látta, hogy kerettag

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.09.29. 23:48
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Negyedszázad után ismét BL-ben a Fradi! A gól nélküli visszavágóról, továbbá Lang Ádámékról és a szerdán pályára lépő Szoboszlai Dominikről két oldalon minden, amit tudni érdemes.
Negyedszázad után ismét BL-ben a Fradi!
A gól nélküli visszavágóról, továbbá Lang Ádámékról és a szerdán pályára lépő Szoboszlai Dominikről két oldalon minden, amit tudni érdemes.

Könyves Norbert 31 évesen mutatkozhat be a válogatottban. A zentai születésű zalaegerszegi csatárnak élete álma vált valóra, ugyanakkor azt is elárulta Pietsch Tibornak, hogy milyen volt, amikor az interneten elolvasta, hogy kerettag lesz a következő három mérkőzésen.

Növényi Norbert a vécéajtóra is felírta 1980-ban, hogy olimpiai bajnok lesz. A negyven éve csodás birkózóaranyig jutó legenda a maiakról csak azt jegyezhette meg, hogy megfelelő szakmai háttér, edzőpartner és reklám nélkül nagyon nehéz az utódok dolga. Kohán Gergely interjúja.

Káposzta Benő egy percet sem játszott Tokióban – ezért nem kap életjáradékot. Az Újpesti Dózsa egykori nagyszerű védőjét Thury Gábor látogatta meg, és a mozgásában korlátozott egykori labdarúgó kapcsán ismét csak kénytelen volt konstatálni, hogy az 1966-os brazilverés semmit sem ér egyetlen perc olimpiai pályára lépéshez képest...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik