BL: C. Ronaldo kiakadt, kiosztotta az újságírókat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.22. 11:53
null
Cristiano Ronaldo ezúttal a pályán kívül mérgelődött (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldónak finoman szólva sem volt kedve az újságírókkal csevegni az APOEL elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-csoportmeccs után. A Real Madrid labdarúgócsapata 6–0-ra győzött a Sallai Rolanddal felálló ciprusi együttes ellen, s ezzel biztosította továbbjutását, ráadásul a portugál klasszis duplázott.

A mérkőzés után jöttek a játékosok az úgynevezett vegyes zónába, ahol az újságírók természetesen szerették volna megszólaltatni Cristiano Ronaldót is. A Real Madrid támadója azonban heves gesztusok és mutogatások közepette csak ennyit bökött oda: „Mondok valamit, de ti mást írtok meg. Miért akartok beszélni velem?".

Ronaldót többször kritizálták ebben a szezonban, mivel a spanyol bajnokságban eddig nyolc meccsen csak egy gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában viszont remekel, öt csoportmérkőzésen nyolcszor volt eredményes, a világbajnoki selejtezőben kilenc találkozón 15-ször köszönt be az ellenfeleknek (köztük a magyar válogatottnak is). Zinédine Zidane vezetőedző egy pillanatig sem aggódik miatta.

„Örülök a góljainak, és tudom, hogy keményen fog dolgozni továbbra is. Tudtuk, hogy a gólok is jönni fognak. Nyugodtak vagyunk, voltak rosszabb pillanataink, de voltak jobbak is. Most jó formában vagyunk. Egyik csapat ellen sem könnyű hat gólt szerezni, és nem helyes azt kijelenteni, hogy csak azért sikerült, mert gyenge ellenféllel találkoztunk” – így Zidane az APOEL kiütése után.

A Real Madrid szombaton a Málagát fogadja a La Ligában, majd decemberben egy hét leforgása alatt az Athletic Bilbaóval és a Sevillával bajnokit játszik, míg a Borussia Dortmunddal BL-meccset.

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA
H-CSOPORT, 5. FORDULÓ

APOEL (ciprusi)–Real Madrid (spanyol) 0–6 (Modric 23., Benzema 39., 45+1., Nacho 41., C. Ronaldo 49., 54.)
A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
Borussia Dortmund (német)–Tottenham Hotspur (angol) 1–2 (Aubameyang 31., ill. Kane 49., Szon Hung Min 76.)

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Tottenham54112– 4 +813
2. Real Madrid531114– 5 +910
3. Dortmund523 5–10 –5 2
4. APOEL523 2–14–12 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik