BL: Bravó, Kassai, köszönjük! Egy év kemény munkája – Ribéry kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.19. 08:59
Franck Ribéry, a Bayern München klasszis támadója a közösségi oldalára tett fel egy sokatmondó képet a Real Madrid ellen 4–2-re elveszített mérkőzés után.

A francia sztár a fotóhoz – amelyen Cristiano Ronaldo két lesállásból született gólja van – egyértelmű üzenetet mellékelt: „Egy év kemény munkája. Bravó, játékvezető (aki ugyebár Kassai Viktor volt – a szerk.), köszönjük!”

Franck Ribery slams the ref: "1 year of hard work, thanks referee, bravo!" #bayern #realmadrid #ucl #ribery #angry

395 Likes, 11 Comments - 101 Great Goals (@101greatgoals) on Instagram: "Franck Ribery slams the ref: "1 year of hard work, thanks referee, bravo!" #bayern #realmadrid..."

De nem csak Ribéry, hanem a kiállított Arturo Vidal is előszedett egy képet, amelyen az látszik, hogy Cristiano Ronaldo épp lesen áll az egyik találatánál – Vidal a trollkodást választotta, s berajzolt CR mögé egy piros figurát, mintha az tévesztette volna meg Kassai Viktort a szituációnál.

Vidal és a photoshop
Vidal és a photoshop


A bejegyzést azóta mindkét futballista törölte, de mint tudjuk, ami egyszer felkerül a világhálóra…

Vidal azért az összecsapás után nem kertelt, elmondta a véleményét – amely nem túl hízelgő Kassai Viktor számára.

„Ilyen lopás egyszerűen nem történhet meg a Bajnokok Ligájában! Sokan látták, mi történt, egy kicsit már kételkedem... Tovább akartunk jutni, mindent beleadtunk ebbe a meccsbe, amit végül a rosszul meghozott döntéseivel befolyásolt a játékvezető. Nagyon rosszul ténykedett, kigolyózott minket a BL-ből.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

REAL MADRID–BAYERN MÜNCHEN 4–2 (0–0, 1–2, 2–2) – hosszabbítás után
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 78 346 néző. Vezette: Kassai Viktor (magyar)
REAL MADRID: K. Navas – Carvajal, Nacho F., S. Ramos, Marcelo – Isco (Lucas Vázquez, 71.), Kroos (Kovacic, 115.), Casemiro, Modric – Benzema (M. Asensio, 64.), C. Ronaldo. Vezetőedző: Zinédine Zidane
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Hummels, Alaba – Xabi Alonso (Th. Müller, 75.), Arturo Vidal – Robben, Thiago Alcántara, Ribéry (Douglas Costa, 71.) – Lewandowski (Kimmich, 88.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: C. Ronaldo (76., 105., 110.), M. Asensio (112.), ill. Lewandowski (53. – 11-esből), S. Ramos (78. – öngól)
Kiállítva: Arturo Vidal (84.)
Továbbjutó: a Real Madrid, 6–3-as összesítéssel.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik