BL: „Az RB Leipzig a titkos favorit a végső győzelemre”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.12. 16:27
Berti Vogts, világ- és Európa-bajnok korábbi német válogatott védőnél a Gulácsi Pétert is soraiban tudó RB Leipzig a titkos favorit a kedden kezdődő Bajnokok Ligája megnyerésére.

„Az RB Leipzig a titkos favoritom a Bajnokok Ligája-győzelemre! – írja a t-online.de-n vezetett blogjában Berti Vogts. Persze lehet azt mondani, hogy rutintalan a csapat, de ez az előnyére is válhat. A lipcseiek sokat birtokolják a labdát, majd a lehető leggyorsabban juttatják a támadó harmadba és próbálják befejezni a támadást is villámgyorsan. Ilyen a modern lipcsei csapat, ráadásul nagyszerű játékosok alkotják.”„Az RB Leipzig a titkos favoritom a Bajnokok Ligája-győzelemre! – írja a t-online.de-n vezetett blogjában Berti Vogts. Persze lehet azt mondani, hogy rutintalan a csapat, de ez az előnyére is válhat. A lipcseiek sokat birtokolják a labdát, majd a lehető leggyorsabban juttatják a támadó harmadba és próbálják befejezni a támadást is villámgyorsan. Ilyen a modern lipcsei csapat, ráadásul nagyszerű játékosok alkotják.”

A 70 éves korábbi német válogatott szövetségi kapitány (aki játékos-pályafutását teljes egészében a Borussia Mönchengladbachnál töltötte) a lipcsei futballisták közül kiemelte Timo Wernert, akit Lionel Messihez hasonlított. „Olyan, mint Uwe Seeler vagy Gerd Müller volt. Nagyszerű játékos lehet.”

„Nyilván a Bayern München a Bajnokok Ligája egyik legjobb csapata, és a fő esélyesek közé tartozik, csakúgy, mint a Real Madrid, a Barcelona és a PSG is” – zárta gondolatait Vogts.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik