HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.13 23:36 Frissítve: 2017.09.14 10:10

BL: Az ollózásban mindig is jó voltam… – Sergio Ramos

A labdarúgó Bajnokok Ligája H jelű csoportjának 1. fordulójában a címvédő Real Madrid 3–0-s papírforma-győzelmet aratott az APOEL felett, a ciprusi bajnokcsapatban Sallai Roland 60 percnyi játéklehetőséget kapott. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!

HIRDETÉS
Tényleg megy Ramosnak az ollózás... (FOTÓ: AFP)

„Az ollózásban mindig is jó voltam... Szeretek felfutni a támadásokkal, és megjelenni a védők mögött – mosolygott elégedetten a lefújás után a gyönyörű gólt szerző Sergio Ramos. –A Real számára egyértelmű a cél minden idény előtt. Ma sok gólt lőttünk, reméljük, ez igaz lesz a következő mérkőzésünkre is. Eleinte nagyon meg kellett küszködnünk az APOEL-lel, a játékosok közel helyezkedtek egymáshoz, nem támadtak ki, de aztán fokozatosan felőröltük őket, a széleken vezetett támadások eredményre vezettek. Volt pár olyan mérkőzésünk mostanában, ahol nem rúgtunk elég gól, de nem rendezhetünk mindig parádét. Cristiano Ronaldo ismét eredményes volt, remélhetőleg még több gólt lő majd, mint tavaly, az ő teljesítménye minden évben magas szintű, madridi szerepe vitathatatlan. Észre lehetett venni majd, hogy visszatért...”

„Cristiano Ronaldo kulcsjátékosunk, a világ legjobbja, ma négy gólt is szerezhetett volna. Nagyon fontos számunkra, mindig ott játszik, ahol szükségünk van rá, és mindig eredményes. Remélem, hasonló szinten folytatja. Ma nagyon jól kellett futballoznunk, szépen akartuk kezdeni a sorozatot. Az első félidőben nem remekeltünk még, mert remekül zárt a vendégvédelem, de a másodikban már sokkal jobban ment. Mindig fontos a három pont megszerzése, no és az, hogy ne kapjunk gólt. A ciprusiak egyáltalán nem ijedtek meg a Bernabéuban, tapasztalt játékosokból állt az ellenfél. Ramos gólja? Ilyet még én sem szereztem, meg is lepett vele!” – értékelt Zinédine Zidane.

„Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, az az, hogy tesszük a dolgunkat, folytatni szeretnénk a sikeres szereplést. Jól kezdtük az idényt, két trófeát nyertünk remek játékkal. Általánosságban véve elégedett vagyok ezzel a mérkőzéssel, főleg a második játékrésszel. Gareth Bale egyébként több poszton is bevethető, ma a bal szélen is jó munkát végzett. Sokoldalú játékos. Ma a régi Bale-t láthattuk, ne feledjük, az elmúlt idényben négy hónapig sérült volt, de aztán a nyáron a felkészülési idényt végigdolgozta, újabb sérülés nélkül” – tette még hozzá a francia mester.

„Ezen a mérkőzésen kötelező volt a győzelem, és odahaza mindig szépen akarunk futballozni. Nem is ment rosszul, tudtuk persze előre, hogy az ellenfél főleg védekezni fog. Bár többször is betalálhattunk volna a hajrában, de jó így is az eredmény, jól rajtoltunk, örülünk is ennek – így a mérkőzés egyik hőse, Cristiano Ronaldo. –  Elégedett vagyok a teljesítményemmel, fontos sorozatban gólokkal tértem vissza. A legjobb az, hogy segíthettem ezekkel a csapatot. De hosszú még az idény, mérkőzésről mérkőzésre kell haladnunk, először is nyerjük meg a BL-ben a csoportot. Természetesen az egész sorozatban is diadalmaskodni akarunk, a BL a Real sorozata, és meg akarjuk nyerni!”

Gólok

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
H-CSOPORT
Tottenham Hotspur (angol)–Borussia Dortmund (német) 3–1
(Szon Hung Min 4., Kane 15., 60., ill. Jarmolenko 11.)
Real Madrid (spanyol)–APOEL (ciprusi) 3–0 (Cristiano Ronaldo 12., 51. – 11-esből, S. Ramos 61.)

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.28 23:41:38

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Kevés szó esik Zinédine Zidane-ról.

2018.05.28 15:14:09

Bajnokok Ligája ILKU MIKLÓS

Az emberi tényezők sok mindent befolyásoltak, de több minden szólt a Real Madrid mellett.

2018.05.26 23:08:18

Bajnokok Ligája CSILLAG PÉTER, MAKÁDI PÉTER (Kijev)

A 26. percben hirtelen megállt a műsor, megdermedt a lelátó vörös kanyarja...

2018.05.26 20:22:24

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

CR és Szalah helyett Bale és Karius volt a főszereplő • Zsinórban harmadszor BL-győztes a Real.

2018.05.26 08:38:06

Bajnokok Ligája CSILLAG PÉTER (KIJEV), MAKÁDI PÉTER (KIJEV), HERCZE KRISTÓF, BORBÉLY LÁSZLÓ (HÍRFOLYAM)

Ronaldo: Imádom Szalahot, olyan, mint Messi • Az új repülőgép a Liverpool kezére játszik?

HIRDETÉS
HIRDETÉS