BL: „Az én szememben CR nem ötszörös győztes” – üzent az Atlético elnöke

Vágólapra másolva!
2019.02.21. 16:46
null
Nem kedveli CR-t az Atlético elnöke (Fotó: AFP)
Hangzatos kijelentéssel reagált Cristiano Ronaldo Atlético Madrid-szurkolóknak címzett nonverbális üzenetére Enrique Cerezo, a fővárosi klub elnöke. Az Atlético első embere kerek-perec leszögezte, nem tekinti ötszörös Bajnokok Ligája-győztesnek a portugál világklasszist.

Mint köztudott, Cristiano Ronaldo a Real Madrid korábbi játékosaként nem örvend kifejezetten nagy népszerűségnek az Atlético Madrid drukkereinek körében, akik a Juventus elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első, szerdai mérkőzésén nem túl kedves üzenetekkel fogadták őt. Az ötszörös aranylabdás válaszul az öt ujját mutogatta az Atlético szimpatizánsainak, utalva az öt BL-címére – ami Enrique Cerezo szerint valójában csak három…

„Az én szememben Cristiano Ronaldo nem ötszörös Bajnokok Ligája-győztes, hanem csak háromszoros, és ennek nagyon egyszerű az oka: az Atlético Madrid elleni döntők közül egyiket sem ő nyerte meg csapatának. Hanem kicsoda? Erről majd legközelebb beszélünk” – mondta az Atlético Madrid elnöke a Radio CRC nevű olasz rádióállomásnak.

Mint emlékezetes, a két madridi sztárcsapat 2014-es és 2016-os döntőjében is Sergio Ramos volt a Real Madrid hőse. A lisszaboni finálé 93. percében a királyiak spanyol középhátvédje mentette hosszabbításra a végül 4–1-re megnyert meccset, és két évvel később is ő szerezte a Real egyetlen gólját a rendes játékidőben, mielőtt a blancók tizenegyesekkel riválisuk fölé kerekedtek volna.

Igaz, Cristiano Ronaldo mindkét találkozón betalált: az elsőn a 120. percben büntetőből, a másodikon pedig az ő sikeres tizenegyese zárta le a párbajt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik