BL: A PSG ellen nem kell bizonyítanom semmit – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.13. 13:54
null
Zidane szerint a PSG elleni mérkőzés fontosabb, mint a jövője (Fotó: AFP)
Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője nem izgul a szerdai, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését illetően.

 

 

„Egyelőre csak a szerdai mérkőzésre koncentrálunk, igaz, a párharc legalább száznyolcvan percből áll – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Zinédine Zidane, a címvédő Real Madrid francia vezetőedzője. – Nem fogunk azért változtatni az elképzeléseinken, mert a szurkolók mást gondolnak. Szeretek dolgozni, igyekszem átadni a tudásomat, de mindent nem tudok irányítani. Nem kell bizonyítanom semmit, csak a meccsre gondolok. Nyilván marseille-iként különleges találkozó lesz ez a számomra, de ezzel nem foglalkozok, nagyszerű mérkőzést várok.”

„Őszintén szólva nem foglalkoztat a jövőm. Csak a PSG elleni meccs érdekel. Minden mérkőzés és edzés fontos, a jövőm nem annyira. Ez nem döntő lesz, csupán egy BL-párharc. Jól akarunk játszani.”

„Cristiano Ronaldo és Neymar világklasszis futballista, ám holnap Real Madrid–PSG mérkőzést rendeznek, nem Cristiano Ronaldo–Neymar összecsapást.”

„Mindkét csapat egyformán esélyes a továbbjutásra. Nem hinném, hogy bármelyik gárdán nagy lenne a nyomás, rajtunk biztosan nincs. Ezért élünk, hogy ilyen mérkőzéseken szerepelhessünk”
– tette hozzá a 45 éves francia szakember.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
SZERDA
20.45:
FC Porto (portugál)–Liverpool (angol) (Tv: Sport1)
20.45:
Real Madrid (spanyol)–Paris Saint-Germain (francia) (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik