BL: a Pool-szurkolók tönkretették a Man. City csapatbuszát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.04. 20:36
null
Ez a fogadtatás nem sikerült szívélyesre (Fotó: AFP)
Nem érkezett nyugodt körülmények között a Premier League-et vezető Manchester City csapata a Liverpool stadionjához: hazai szurkolók egy csoportja megdobálta a City csapatbuszát a felek szerda esti Bajnokok Ligája-negyeddöntője előtt. A „vörösök” rajongói olyan nagy kárt tettek a járműben, hogy teljesen tönkrement, és nem lehet visszamenni vele Manchesterbe. A Liverpool azóta hivatalos közleményben kért elnézést a károkozás miatt.

 

Ahogy a hazai meccsek előtt szokás, több száz szurkoló gyűlt össze az Arkles Pub előtt, amely nagyon közel esik a Liverpool stadionjához. A rajongók köszöntötték az itt elhaladó csapatukat, azonban az, hogy az ellenfél is ezen az útvonalon érkezett, már kevésbé nyerte el a tetszését néhány fanatikusnak.

Tojásokkal, palackokkal dobálták a buszt a rajongók – be is törték az ablakokat –, a jármű eleje és oldala sérült meg súlyosan. A kár miatt Manchesterből új buszt kellett küldeni a meccset követő visszaútra Pep Guardiola csapatának. Az UEFA illetékesei a helyszínre érkeztek, már vizsgálják az esetet.

Jürgen Klopp még a találkozó előtt elnézést kért az eset miatt, ahogy a Liverpool hivatalos közleményt is kiadott, amelyben elítéli a károkozást, és szükség esetén segítséget ígér a manchesterieknek.

A Liverpool közleménye









 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik