BL: a kétszeres aranylabdás poklot ígér a Real Madridnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.24. 19:06
Pokolra emlékeztető körülményeket ígért a Real Madridnak a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő keddi müncheni visszavágójára Karl-Heinz Rummenigge, az ellenfél Bayern Münchent működtető gazdasági társaság elnöke a német klub szerda éjféli madridi bankettjén. Mint beszámoltunk róla, a párharc első összecsapását a Real Madrid nyerte meg 1–0-ra.

„Nyilvánvalóan nem az egy-nullás vereségért érkeztünk, de távolról sem hiszem, hogy nem tehetjük rendbe a dolgot. Jövő kedden Münchenben igen forró lesz a hangulat, nagyjából hetvenezer ember üvölt majd annak érdekében, hogy a mi sikerünkkel érjen véget a párharc" – fogalmazott Karl-Heinz Rummenigge.

A díszvendégek és támogatók számára a Bayern München minden idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzése után megrendezett banketten Rummenigge arra biztatta a szintén jelen lévő edzőket és játékosokat: a vereség mindig keserű érzéséből merítsenek erőt a jövő keddi megfelelő (azaz továbbjutást érő) válaszhoz.

„Srácok, egy dolgot mindenképpen meg kell osztanom veletek – fogalmazott a kétszeres aranylabdás (1980, 1981) Bayern-legenda. – Amint a meccs után körülnéztem a VIP-páholyban, az volt a benyomásom, hogy a Real vezetői nem túl boldogok. Ugyanis tudják, mi vár rájuk Münchenben. Ehhez képest a dortmundi út sokkal kecsegtetőbbnek ígérkezett (az előző körben a Real háromgólos előnnyel készülhetett a Borussia elleni visszavágóra – A szerk.). Megmutatjuk, hogy a Bayern München odahaza nem akármilyen minőséget képvisel, egy kicsit olyan érzésük lesz, mintha a pokolba kerültek volna."

A Bayern München–Real Madrid BL-elődöntő visszavágója április 29-én, kedden 20.45-kor kezdődik Münchenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik