BL: a ferencvárosiak gólokat akarnak szerezni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.19. 17:11
null
Böde Dániel nem érez nyomást a Partizani elleni visszavágó előtt (Fotó: Hegedüs Gábor)
A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Thomas Doll szerint veszélyes lenne 0–0-ra játszaniuk a Partizani elleni visszavágón a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében.

 

A Ferencváros 1–1-es döntetlent ért el Albániában a Partizani Tirana elleni párharc első mérkőzésén, tehát a visszavágón egy gól nélküli döntetlen is a zöld-fehérek továbbjutását jelentené. Thomas Dollék azonban nem erre készülnek.

„Jó a kiindulási helyzetünk, és mindent elkövetünk azért, hogy továbbjussunk – olvasható a német vezetőedző nyilatkozata a fradi.hu-n. – A hétvégén sikerélményt szereztünk, remélem, ezt szerdán tovább tudjuk vinni. Nem szabad nulla nullára játszani, ez ugyanis visszafelé is elsülhet. Éppen ezért gólokat akarunk szerezni. Nagyon várjuk a mérkőzést, meggyőződésem, hogy továbbjutunk. A frissesség és az önbizalom is egyre jobban visszatér a játékosokba. A Bajnokok Ligájában vigyázni kell, hogy olyan könnyelmű hibákat ne kövessünk el, mint amilyeneket az odavágón. Az a fontos, hogy harcoljunk, győzelemre éhesek legyünk. Okosan, intelligensen kell játszani, nem kell minden játékosnak előrerohannia, és támadnia, abból ugyanis kontrázhat az ellenfél.”

A keddi sajtótájékoztatón Doll mellett Böde Dániel is megjelent.

„Nem érzek nyomást sem magamon, sem a többieken – mondta a Ferencváros csatára. – A legfontosabb, hogy továbbjussunk. Becsülettel felkészültünk, bízom benne, hogy sikerül nyerni. Mindenkinek önbizalmat adott a Haladás elleni győzelem, jó, hogy még egy meccs van a lábakban. A mester cserélt is, hogy frissen tartsa a játékosokat. Volt ugyan egy védelmi hibánk, ezért jobban kell koncentrálni. Ha ezt megtesszük, továbbjutunk. Az első perctől irányítani kell a mérkőzésen!”

LABDARÚGÁS, BAJNOKOK LIGÁJA
2. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ
Szerda, 19.30 FERENCVÁROS–PARTIZANI TIRANA (albán) (Tv: M4 Sport)
Groupama Aréna. Vezeti:
Tohver (észt)
Az első mérkőzés eredménye: 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik