BL: az FTC elindult a Celtic elleni selejtezőre – képek

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.25. 11:35
null
A Ferencváros elindult a Celtic elleni BL-selejtezőre (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/elindultunk-a-celtic-elleni-bl-merkozesre" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros labdarúgócsapata kedd délelőtt elindult a Celtic elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre – írja a magyar bajnok hivatalos honlapja, a fradi.hu.

 

A klubhonlap beszámolója szerint a játékosok kedd reggel a népligeti edzőközpontban találkoztak, majd közösen reggeliztek a Groupama Arénában. Az FTC repülője 11 óra körül indult el és várhatóan 14 óra körül érkezik meg Glasgow-ba, ahol a játékosok azonnal a szállodába mennek.

„Nagy motiváció, hogy tegnap a magyar válogatott keretébe is behívtak, be akarom bizonyítani, hogy a Fradiban és a nemzeti csapatban is helyem van. Az előző idényben is remek érzés volt, amikor más nemzetek bajnokai ellen léphettünk pályára, és most is nagyon várjuk már a skót bajnok elleni összecsapást. Az lesz a legfontosabb, hogy fegyelmezetten hajtsuk végre azokat az utasításokat, amiket Szerhij Rebrovtól kapunk” – mondta az indulás előtt Sigér Dávid a Fradi Médiának.

Nemzeti Sport Online

A Ferencváros az utazó keretet nem tette közzé. A mérkőzést szerdán 20.45 órától rendezik meg.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ

20.45:Celtic (skót)–FERENCVÁROS(Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik