BL: a dortmundi csapatkapitány örül a Real Madridnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.12. 13:23
Sebastian Kehl, a Borussia Dortmund csapatkapitánya örül neki, hogy a Real Madriddal találkoznak a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Michael Zorc sportigazgató szerint nem a BVB a favorit a párharcban.

„Nehéz a sorsolás, itt már egyik csapat ellen sem könnyű, de örülünk neki, hogy a Real Madriddal találkozunk – nyilatkozta Sebastian Kehl. – Meggyőződésünk, hogy a Real ellen is képesek leszünk bravúrra.”Sebastian Kehl. – Meggyőződésünk, hogy a Real ellen is képesek leszünk bravúrra.”

„Jó a sorsolás, mindkét párharc optimális az európai futball számára. Nem mi vagyunk a Real elleni párharc esélyesei, de egyszer már legyőztük a spanyol csapatot ebben a szezonban, amivel kivívtuk az elismerést magunknak. Két csúcsmeccsre van kilátás, szerettük volna, ha nem mi kezdünk hazai pályán” – nyilatkozta Michael Zorc sportigazgató.

„A Real Madrid nem fél tőlünk, de tisztel minket, ebben biztos vagyok – fogalmazott Hans-Joachim Watzke. – Szerintem nem befolyásol semmit, hogy hazai pályán kezdünk a párharcban. Számunkra ez egy mese, sokat nyerhetünk és nincs mit veszítenünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik