BL: A Bajnokok Ligája nem kívánságműsor - Pintér Attila

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.24. 14:42
A Győri ETO vezetőedzője, Pintér Attila csapata hivatalos honlapjának, az eto.hu-nak nyilatkozott a mai BL-sorsolás kapcsán, melyen együttese Paulo Sousa alakulatát, az izraeli Maccabi Tel-Avivot kapta ellenfélül.  

„A BL nem kívánságműsor, akit kisorsolnak mellénk, azt az ellenfelet kell minél jobban és gyorsabban feltérképeznünk, hogy két meccs alatt kiharcolhassuk a továbbjutást. Tudjuk, hogy a Maccabi jó csapat, huszonöt győzelme, öt döntetlenje és hat veresége volt az izraeli bajnokságban, amelyet tizenhárom pontos előnnyel nyert meg. Azt is tudjuk, hogy öt külföldi labdarúgó szerepelt náluk. Paulo Sousa érkeztével biztosan változni fog a keretük és a játékfelfogásuk is. Nagyon masszív gárda, amely játssza a futballt” – nyilatkozta az eto.hu-nak a győriek mestere.

Pintér Attila hangsúlyozta, nehezíti a felkészülést, hogy az új edző érkezésével változhat a vetélytárs stílusa, és mivel addig az izraeli csapat nem vív tétmeccset, nem lehet tudni, hogy pontosan mire számíthatnak.

„Az biztos, hogy a Maccabi minden ellenfelére rá akarja erőltetni az akaratát, pláne hazai pályán, és minden meccsét tizenhatezer ember előtt játssza egy nagyon jó hangulatú pályán” – tette hozzá a szakember, aki azt is kiemelte, hogy nem lehet más céljuk, csak a továbbjutás.

A Győrnek a Sousa-faktorral is számolnia kell

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik