Bayern: kérdésessé vált Lewandowski szerdai játéka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.11. 18:28
Robert Lewandowski, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München támadója 20 perc tréning után elhagyta a pályát csapata keddi edzésén. A lengyel futballista válla a Dortmund elleni szombati bajnokin sérült meg.

Úgy tűnt, örülhetnek a Bayern-szurkolók, hiszen Lewandowski a csapattal kezdte meg a keddi edzést. Aggodalomra adhatott okot, hogy a 28 éves csatárt szombaton le kellett cserélni a Bayern München–Borussia Dortmund bajnoki mérkőzés 72. percében, mert egy esést követően megsérült a válla.

A jelek szerint korai volt az öröm, hiszen még mindig fájdalmai vannak a bajorok első számú gólfelelősének. A Bild arról ír, hogy Lewandowski megígérte a szurkolóknak, hogy akármennyire is fáj a válla, pályára fog lépni szerdán a Real Madrid ellen.

A Bayern egyedül Mats Hummels játékékára nem számíthat, míg a Realban Pepe és Varane biztosan nem játszhat sérülés miatt.

FRISS! A keddi sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti elmondta, a mérkőzés előtt dönti el, játszani fog-e Lewandowski. „Ha továbbra is fájdalmat érez, nem fog pályára lépni” – fogalmazott az olasz vezetőedző, aki hozzátette, ettől függetlenül nem fog változtatni a stratégiáján.

ÁPRILIS 12., SZERDA
BAJNOKOK LIGÁJA
Negyeddöntő, 1. mérkőzések

20.45: Bayern München–Real Madrid (Tv: M4 Sport)
20.45: Atlético Madrid–Leicester City (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik