Bajnokok Ligája: tavasszal a PRO4 közvetíti a sorozatot

Vágólapra másolva!
2012.01.27. 22:49
Címkék
A PRO4-en folytatja a Bajnokok Ligája-mérkőzések közvetítését a TV2 csoport. A február 14-én induló tavaszi szezont a TV2 csoport legfiatalabb csatornáján kísérhetik figyelemmel a futballrajongók – adta hírül hivatalos közlemény formájában a tv2.hu.

„Február közepén folytatódik a Bajnokok Ligája-szezon. A kedd esti mérkőzéseket mostantól a TV2 csoport férficsatornája, a PRO4 közvetíti, február 14-én a Bayer Leverkusen–Barcelona, majd az Lyon–APOEL összecsapást láthatják a focirajongók a műsorban.„Február közepén folytatódik a Bajnokok Ligája-szezon. A kedd esti mérkőzéseket mostantól a TV2 csoport férficsatornája, a PRO4 közvetíti, február 14-én a Bayer Leverkusen–Barcelona, majd az Lyon–APOEL összecsapást láthatják a focirajongók a műsorban.

A Bajnokok Ligája-közvetítések kommentátora továbbra is Hajdú B. István lesz, aki szakértő vendégek segítségével elemzi a mérkőzéseket.

A kedd esti összecsapásokon kívül továbbra is a PRO4-en lesz látható péntek esténként a BL-magazin, amelynek tavaszi első adása február 10-én jelentkezik. A BL-magazint szombatonként a TV2-n is megnézhetik a focirajongók

A Bajnokok Ligája elődöntőit és döntőjét a TV2-n láthatják majd a nézők” – adta hírül a TV2 csoport a tv2.hu-n megjelent közleményben.

Hogy teljes legyen a kép, megjegyezzük: a PRO4 mellett a DIGI Sport csatornán láthatják még a magyarországi futballszurkolók a legrangosabb európai kupasorozat találkozóit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik