Bajnokok Ligája: megérkezett Tallinnba a Debrecen csapata

Vágólapra másolva!
2010.07.12. 15:22
null
Megérkezett a Loki Tallinnba (Fotó: dvsc.hu)
Zökkenőmentes út után rendben landolt a DVSC-TEVA gépe Tallinnban, a Lennart Meri nemzetközi repülőtéren – adta hírül a magyar bajnok hivatalos honlapja, a dvsc.hu.

Amíg tavaly néhány helyi újságíró megörökítette a Loki érkezését, most az észt média részéről senki sem jelent meg.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a csapat a Meriton Conference and Spa nevű négycsillagos hotelben száll meg.

Este hat órakor a mérkőzés helyszínén, a Kadrioru Stadionban lesz edzés, akkor derül ki, hogy kikre számít majd a szakmai stáb.

A Levadia–DVSC-TEVA BL-selejtező után indul vissza a csapat, magyar idő szerint 22.20-kor száll fel a gép Tallinnból.

 

 CZVITKOVICS: VANNAK MÉG HIÁNYOSSÁGAINK
 

A debreceniek középpályása, Czvitkovics Péter a dvsc.hu-nak elmondta, tudja, hogy vannak hiányosságaik, de bízik benne, a holnapi találkozóra összeáll a csapat, és megússzák kapott gól nélkül az észtországi kirándulást.

  

„Nagyon masszív csapatot ismertem meg a Levadiában, fizikálisan is erős gárda benyomását keltették" – nyilatkozta a középpályás, aki tavaly a Leavdia elleni mindkét BL-selejtezőt végigjátszotta. Mint ismeretes, egy éve a DVSC kettősgyőzelemmel, 2–0-s összesítéssel búcsúztatta az észt bajnokot.

 

„Jól megszervezték ellenünk a védelmüket, a kontrákra építettek. Biztos, hogy más meccs lesz, mint a tavalyi, de most is bízom a csapatban, szerintem sikerül továbbjutni. Úgy tudom, kicserélődött a keretük, de ez rólunk is elmondható, hiszen négyen elmentek, ráadásul van két eltiltott játékosunk. A Szuperkupa-meccs megmutatta, hogy akadnak még hiányosságok, de azért remélem, keddre teljesen összeáll a csapat, és minden rendben lesz. Szeretnénk jó eredményt elérni, ehhez fontos lenne, hogy ne kapjunk gólt" – mondta a holnapi találkozóval kapcsolatban Czvitkovics.

A DVSC TALLINNBA UTAZÓ KERETE 
Kapusok: Mindaugas Malinauskas, Verpecz István
Mezőnyjátékosok: Fodor Marcell, Komlósi Ádám, Mirszad Mijadinoszki, Nagy Zoltán, Szűcs István, Bódi Ádám, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Kiss Zoltán, Luís Ramos, Rezes László, Szakály Péter, Varga József, Yannick Mbengono, Adamo Coulibaly, Kabát Péter, Szilágyi Péter

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik