Bajnokok Ligája: Guardiola felháborodott Mourinho kritikáján

Vágólapra másolva!
2011.04.26. 22:17
Címkék
Pep Guardiola, az FC Barcelona vezetőedzője kedd esti sajtótájékoztatóján ingerülten reagált Jose Mourinho szintén keddi szavaira, amelyekkel a Real Madrid portugál mestere kritizálta őt a két csapat szerda esti Bajnokok Ligája elődöntője előtt.

„Ha már Mourinho úr a nevemet használta, én is ezt teszem – csattant fel Guardiola. – Elismerem, a pályától távol nagy mester, ő van fölényben, ha tehetném, ítélnék neki ezért egy különleges Bajnokok Ligája-serleget."

„Nem értem, miért mond ilyeneket azután, hogy négy éven át együtt dolgoztunk, jól ismerjük egymást, és szeretnék úgy emlékezni rá, ahogy akkor megismertem – folytatta a Barca mestere, aki a kilencvenes években négy idényt játszott úgy a Camp Nouban, hogy Mourinho volt a klub másodedzője. – Csalódtam benne, rosszul esik, hogy egy ember, akiről úgy gondolod, hogy megbízhatsz benne, annak hisz és arról beszél iróniával, amit az újságokban olvas, és nem arról, amit négyszemközt mondok neki. Ha tényleg azt hiszi, hogy ennyi bajom van a bírókkal, nem tehetek semmit."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik