Az Inter gólparádéjától a Barca döntetlenjéig - szerdai BL-videók

Vágólapra másolva!
2010.09.30. 07:24
null
A mesterhármast szerző Eto'o a kamerának pózol (Fotó: Reuters)
Címkék
Összesen 21 gól született a nyolc mérkőzésen a Bajnokok Ligája csoport köre második fordulójának szerdai játéknapján. A legjobban Samuel Eto'o termelt, a kameruni csatár háromszor vette be a Werder Bremen kapuját. Nézze meg a mérkőzések összefoglalóit!

 

Az A-csoportban a címvédő olasz Internazionale hazai pályán esélyt sem adott a német Werder Bremennek (4–0). A találkozó hőse a mesterhármast szerző és egy gólpasszt adó Samuel Eto'o volt. A csoport másik összecsapásán az angol Tottenham hazai pályán 4–1-re nyert a holland Twente ellen. A házigazdák Rafael van der Vaart 61. percben történt kiállítását követően, 2–1-es vezetésüknél emberhátrányba kerültek. A mérkőzésen Roman Pavljucsenko két büntetőt értékesített.

INTERNAZIONALE–WERDER BREMEN 4–0

TOTTENHAM–TWENTE 4–1

 

A B-csoport második fordulójában a Lyon Michel Bastos higgadt tizenegyesével és bombagóljával már a félidőben 2–0-ra vezetett a Hapoel Tel-Aviv otthonában. A hazaiak szépítő gólját a kapus Vincent Enyeama szerezte büntetőből, a ráadásban pedig Miralem Pjanic állította be a 3–1-es végeredményt. A csoport másik mérkőzésén a Schalke 2–0-ra győzött a Benfica ellen Jefferson Farfán és Klaas-Jan Huntelaar góljával.

SCHALKE–BENFICA 2–0
 
HAPOEL TEL-AVIV–LYON 1–3

 

 

BASTOS BOMBAGÓLJA
 

 

A Manchester United a csereként beállt Javier Hernández 85. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte idegenben a Valenciát A C-csoportban. A kvartett másik mérkőzésén a Rangers Steven Naismith találatával szintén egy góllal nyert a Bursaspor ellen.

VALENCIA–MANCHESTER UNITED 0–1

 

 

 

GLASGOW RANGERS–BURSASPOR 1–0

 

A dán Köbenhavn 2–0-ra nyert a görög Panathinaikosz vendégeként a labdarúgó a D-csoportban. A végeredmény az első félidőben kialakult, a szünet után két perccel a görögök emberhátrányba kerültek. A D-csoport délutáni találkozóján a spanyol Barcelona 1–1-es döntetlent játszott az orosz Rubin Kazany vendégeként.

RUBIN KAZANY –BARCELONA 1–1

PANATHINAIKOSZ–KÖBENHAVN 0–2

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik