Angol lapvélemény: Didi megcsinálta!

Vágólapra másolva!
2012.05.20. 09:39
null
Drogbát dicsőítik az angol lapok (Fotó: Action Images)
Hatalmas izgalmak után a Chelsea nyerte meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját, miután a döntőben tizenegyesekkel felülmúlta a Bayern Münchent. Az angol lapokban a csapat mellett elsősorban Didier Drogbát dicsőítik, aki értékesítette az utolsó büntetőt.

Daily Mail:
Drogba és Cech elhozta a Szent Grált Abramovicsnak

„Európa királyai: Di Matteo és a Chelsea munkája kifizetődött. Kilenc éves Odüsszeia zárult le, mióta Abramovics átvette a klubot. És talán nem is ez volt ennek az időszaknak a legjobb csapata.”

The Sun:
Didi megcsinálta!

„Végre egy angol csapat, amely le tudta győzni a németeket tizenegyespárbajban!”
A lap kiemeli még Petr Cech teljesítményét, aki három tizenegyest hárított, közülük egyet a hosszabbításban.

The Telegraph:
Bajnokok: A Chelsea Európa királya!

Drogba megszerezte Roman Abramovicsnak a még hiányzó trófeát. A lap emellett leírja, hogy a csapat a Napoli és a Barcelona ellen is nehéz helyzetből állt fel és jutott tovább.

The Guardian:
A Chelsea-t megkoronázták a nagy megmenekülés után

Drogba örül, hogy feledtették a négy éve tartó moszkvai fájdalmat, és büntetőjével végre mosolyt csalhatott a chelsea-s arcokra.

Sky Sports:
Történelmet írtak

„Drogba beteljesítette a Chelsea álmait”. A szaklap szerint Ashley Cole volt a mérkőzés embere, aki levette a pályáról Arjen Robbent és Philipp Lahmot, illetve megjegyzi, hogy a Bayernnek sok lehetősége volt arra, hogy összetörje a Chelsea, Abramovics és Di Matteo álmait.

A TIZENEGYESPÁRBAJ

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik