Atlétika: visszavonul az olimpiai bajnok ausztrál gátfutó

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2019.08.06. 08:57
Befejezte pályafutását Sally Pearson olimpiai bajnok gátfutó.

„Tizenhat év hosszú idő, de vidám és izgalmas tizenhat év volt – fogalmazott a 32 éves ausztrál atléta Instagram-üzenetében. – A testem úgy döntött, hogy itt az idő abbahagyni és új irányt keresni.”„Tizenhat év hosszú idő, de vidám és izgalmas tizenhat év volt – fogalmazott a 32 éves ausztrál atléta Instagram-üzenetében. – A testem úgy döntött, hogy itt az idő abbahagyni és új irányt keresni.”

Hozzátette, az utóbbi időben többször sérüléssel bajlódott, és eredetileg a 2020-as tokiói olimpia után akarta befejezni.

Pearson 2011-ben és 2017-ben világbajnok lett 100 m gáton, s 2012-ben aranyérmet szerzett a londoni olimpián. A 2015-ös vb-n és a 2016-os riói olimpián viszont nem lehetett ott, s az elmúlt évben is szünetet tartott Achilles-sérülése miatt.

Sally Pearson on Instagram: "I am here to let you all know that I have decided to retire from my sport of athletics. It has been a long 16 years, but also a fun and..."

1,272 Likes, 147 Comments - Sally Pearson (@salpearson) on Instagram: "I am here to let you all know that I have decided to retire from my sport of athletics. It has been..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik