Atlétika: Zsivoczky-Farkas még szeretne versenyezni

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.04.06. 18:56
Még szeretne versenyezni, ugyanakkor készül az ezt követő életre is Zsivoczky-Farkas Györgyi, fedett pályás Európa-bajnoki bronzérmes többpróbázó.

A 35 éves atléta a magyar szövetség honlapjának adott interjújában felelevenítette, hogy az elmúlt három évben rendkívül balszerencsés volt a sérülésekkel: háromszor szakadt el az izom a vádlijában, emellett volt boka- és farizom-sérülése is 2017 óta.

„Februárban megműtöttek, remélem, most már minden teljesen rendben lesz. Az biztos, hogy sokkal jobban vagyok”– fogalmazott a riói olimpián nyolcadik sportoló. Kijelentette, lassan kénytelen lesz belátni, hogy amennyiben még tud egyáltalán versenyezni, akkor sem sokáig.

„Hiányzik a versenyzés, főleg, amikor a lelátón kell ülnöm, de nem panaszkodom, mert szeretem nézni, csak néha nehéz. Ráadásul az elmúlt években a munkás részt mindig megcsináltam, és mivel vagy az első versenyen, vagy az utolsó edzésen sérültem meg, az ünnep, a jó rész maradt ki”– fogalmazott az Universiade-bronzérmes atléta, aki a Budapesti Honvéd SE atlétika-szakosztályának igazgatójaként dolgozik férjével, az egykori többpróbázó, Eb-ezüst- és vb-bronzérmes Zsivoczky-Pandel Attilával együtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik