Wenger: Hajthatatlanok vagyunk Fabregas ügyében

Vágólapra másolva!
2010.07.28. 18:17
null
Fabregas már „felpróbálta” a Barcelona mezét (Fotó: Action Images)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva kijelentette, hogy semmiképpen nem engedik el az együttes csapatkapitányát, Cesc Fabregast. A francia szakember szerint a nagy kluboknak együtt kell élniük ezekkel az átigazolási pletykákkal.

Arsene Wenger már többször elmondta, hogy nem akarja elengedni Cesc Fabregast, és az Arsenal menedzsere most ismét leszögezte, hogy – a pletykákkal ellentétben – nem gondolkodik csapatkapitánya eladásán.

MÁR A MEZSZÁMA IS MEGVAN?

A Mundo Deportivo értesülései szerint Cesc Fabregas és a Barcelona már a középpályás leendő mezszámát illetően is megegyezett. A hírek szerint Fabregas a 4-es számú mezt fogja megkapni, amit korábban a Barcelona jelenlegi vezetőedzője, Pep Guardiola is viselt játékosként.

 

A Barcelonánál korábban a mexikói védő, Rafael Márquez viselte ezt a mezt, ám ő nemrég a New York Red Bullshoz távozott, így jelenleg szabad a 4-es mez.

„Nagyon örülök, hogy Cesc a csapatomban játszik, és ezzel a klub többi alkalmazottja is így van. Nagyon fontos játékosunk, a csapatkapitányunk, és nagyon keményen dolgoztunk azért, hogy ennek az együttesnek jövője legyen. Ezért is vagyunk hajthatatlanok az elengedésének kérdésében" – mondta Wenger az Arsenal hivatalos honlapjának.

A francia szakember szerint a sajtóban megjelenő pletykák minden nagy klubot érintenek, és ehhez hozzá kell szokniuk.

„Ez csak zaj. Ebben a szakmában tudnunk kell kezelni ezeket a dolgokat. Amire nem tudunk hatással lenni, azzal nem foglalkozunk. Tanultunk ebből az esetből, szerintem a nagy kluboknak együtt kell élniük ezekkel a zajokkal úgy, hogy nem hagyják megzavarni magukat" – jelentette ki a mester.

Mint ismeretes, a spanyol válogatottal világbajnokságot nyert Fabregas ügye már hónapok óta téma a nemzetközi sajtóban, mivel az FC Barcelona már régóta szeretné megszerezni a játékost. A katalán klub labdarúgói is szívesen fogadnák Fabregast: a vb-cím ünneplése közben Gerard Piqué és Carles Puyol Barca-mezt húzott a futballistára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik