WBA: Anelka összepakolt, hazament az edzésről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.22. 16:45
null
Nicolas Anelka 45 napig volt a West Bromwich Albion labdarúgója, egy bajnokin játszott (Fotó: Action Images)
Brit sajtóhírek szerint Nicolas Anelka a West Bromwich Albion csütörtöki edzése közben kipakolt az öltözőszekrényéből, s közölte társaival, hogy azonnali hatállyal befejezi a profi labdarúgást. Később a támadó annyit írt egy közösségi oldalon, hogy egyik ügynökét gyászolja, a klub közleményéből pedig csak annyi tűnik biztosnak, hogy kihagyja a hétvégi bajnokit.

A 34 éves francia másfél hónapja írt alá egy évre a WBA-hoz, az idény első bajnokiján (1–0-s vereség hazai pályán a Southamptontól) kezdőként 83 percet játszott.

A hírt elsőként a Sky Sports közölte, míg a Telegraph részletekkel is szolgált. A lap szerint a francia nem veszett össze senkivel a WBA-nál, hanem egy tragédia miatt hozhatta meg döntését.

A West Brom annyit közölt hivatalosan, hogy Anelka a hét végi Everton elleni bajnokin nem játszik, mert kegyeleti szabadságra ment.

Chris Lepkowski, a Birmingham Mail újságírója a Twitteren azt írta: „Úgy tudom, a menedzsere hunyt el, ami mélyen megrendítette."

Ezt az információt maga a játékos is megerősítette egy közösségi oldalon:

„Mély megrendüléssel értesültem Eric Manasse haláláról. Nem találok szavakat, amelyekkel kifejezhetném bánatomat és egyúttal együttérzésemet a Manasse családdal" – írta Anelka a Facebookon. Manasse FIFA-licences játékosügynökként dolgozott együtt a francia csatárral.

Visszavonulásról itt szó sincs, így elképzelhető, hogy Anelka a gyász után visszatér a WBA-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik