Videó: Mourinho bocsánatkérés gyanánt fejet hajtott a drukkerek előtt

Vágólapra másolva!
2016.10.27. 10:20
null
José Mourinho bocsánatot kért a 0–4-ért (Fotó: AFP)
Miután a Manchester United 1–0-ra legyőzte (és ezzel kiejtette) a rivális Manchester Cityt az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében, José Mourinho, a „vörös ördögök” portugál menedzsere bocsánatot kért a klub szurkolóitól a múlt heti, Chelsea-től elszenvedett csúfos vereségért.

 

Mint ismert, a Manchester United vasárnap hatalmas pofont (0–4) kapott a Chelsea otthonában, ám három nappal később, a szerdai Ligakupa-találkozón javított, s kiütötte Pep Guardiola Manchester Cityjét a sorozatból.

A lefújást követően José Mourinho a United-drukkerek felé sétálva kezeivel a 4–0-s zakóra utalt, majd bocsánatkérésként fejet hajtott a szurkolók előtt.

Mourinho már a Manchester City elleni rangadó programfüzetében is elnézést kért.

„A csapat vezetőjeként a világ összes Manchester United-szurkolójától bocsánatot kérek. A Chelsea-től elszenvedett négy nullás vereség nem méltó a Unitedhez, mindannyian sajnáljuk a történteket, s elnézést kérünk. A rajongóink kitettek magukért a Stamford Bridge-en, nem ismerek más szurkolótábort, amely kilencven percen át énekelve buzdítja vesztésre álló övéit. Sajnálom, hogy a végeredmény nem volt méltó az ő teljesítményükhöz” – idézte a műsorfüzet a portugál trénert.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik