Videó: Coutinho-mezt égetett a Liverpool-drukker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.07. 10:02
Mint beszámoltunk róla, Philippe Coutinho az FC Barcelona labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását. A brazil támadóért 120 millió eurót (plusz egyéb feltételek teljesülése esetén további 40 milliót) kap a Liverpool, az angol csapat szurkolói közül azonban volt, akinek ez nem nyújtott elég vigaszt, s az átigazolás miatt dühében elégette a 25 éves futballista liverpooli mezét.

Az iraki férfi az átlagnál nehezebben fogadta a hírt, miszerint Coutinho a Barcához szerződött: Coutinho a Barcához szerződött:

omarqahtan on Twitter

@LivEchoLFC In Iraq .. some one ... The first one who burned coutinho's shirt , he deserved... The new traitor https://t.co/A4YD2t8rx4



A mezégetés természetesen rengeteg Liverpool-szurkolóból nemtetszést váltott ki, mondván: így a csapat címerét is elégette a mezzel együtt.

Erre válaszul a férfi egy képet tett közzé, melyen látszik, hogy a címert kivágta a mezből, s azt nem égette el.

A mezt elégető férfi a kivágott címerrel
A mezt elégető férfi a kivágott címerrel

A BBC beszámolója szerint a Liverpool egyébként nagylelkű ajánlatot tett a szurkolóknak: egy 50 fontos utalvánnyal kompenzálja azokat, akik a 2017–2018-as szezonban használt Coutinho-mezt vásároltak a klub hivatalos csatornáin keresztül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik