Videó: az év legsportszerűtlenebb gólja Angliából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.06. 13:41
Az angol harmadosztályban megrendezett Plymouth Argyle–Scunthorpe United labdarúgó-mérkőzésen elszabadultak az indulatok, miután a vendégek játékosa, Josh Morris azután lőtt a kapuba, hogy a hazaiak kapusa megsérült, és ki akarta dobni a labdát azért, hogy ápolhassák.

A mérkőzés feszültséggel volt tele, mivel a Plymouthnak és a Scunthorpe Unitednek is győznie kellett volna ahhoz, hogy még esélye legyen a bennmaradásra. Az indulatok végleg elszabadultak, amikor a vendégek nem szokványos módon egyenlítettek: Matt Macey, a hazaiak kapusa egy beadást követően jelezte, hogy megsérült, ezért kidobta oldalra a labdát. Az ellenfél támadója, Josh Morris azonban nem engedte, hogy elkezdjék az ápolást, átvette a labdát, majd átívelte a kapus fölött. A játékvezető megadta a gólt – ezután a pályán egymásnak estek a felek.

A mérkőzést követően Peter Swann, a Scunthorpe elnöke elnézést kért a Plymouth-tól és annak szurkolótáborától.

Teljes szívemből szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, aki látta az esetet. Ez a játék nem erről kellene, hogy szóljon mondta Peter Swann a BBC-nek.

A Plymouth 3–2-re megnyerte a találkozót, azonban ez is kevés volt ahhoz, hogy bennmaradjon. És kiesett a Scunthorpe United is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik