Videó: a szurkolók alázták, elsírta magát a Chelsea-kiszemelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 10:27
Nem a legkellemesebb óráit élte meg John Stones, az Everton labdarúgója a Barnsley elleni Ligakupa-mérkőzés után. Az angol válogatott védőt az utóbbi napokban a teljes angol sajtó összeboronálta a Chelsea-vel, ez pedig rosszul érintette az Everton-szurkolókat. A következő felvételek erről tanúskodnak.

Bár az Everton hosszabbítás után 5–3-ra nyert, a drukkereket ez sem hatotta meg, sőt, csak olaj volt a tűzre Stones kupamérkőzésen mutatott teljesítménye és az első hazai gól előtti mozdulata, amikor átugrotta a labdát.

A találkozót követően néhány szurkoló nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a 21 éves játékost, sőt, egészen hazáig követte csapattársával, Steven Naismith-szel együtt.




Több Twitter-bejegyzésben is olvasható, hogy a szurkolók látták, amint John Stones elsírta magát egy benzinkútnál, amikor a csapattársai kérdezték tőle, hogy mi történt.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

A legutóbbi információk szerint Stones-tól továbbra sem akarnak megválni a liverpooliak, erről a csapat menedzsere, Roberto Martínez is határozottan nyilatkozott.

„José Mourinhóéknak meg kell érteniük, hogy bár rengeteg pénzzel gazdálkodnak, ők sem kaphatnak meg mindenkit. A pénz nem megoldás mindenre. Amíg én vagyok a menedzser, John Stones nem megy sehová, ezt garantálom. Elmondom hát még egyszer, biztos, ami biztos, nem eladó!” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik