Torres nem érzi jól magát a Chelsea-nél

Vágólapra másolva!
2012.05.21. 13:44
null
Torres örül a BL-győzelemnek, de kellemetlen emlék marad neki a finálé (fotó: Action Images)
A Chelsea spanyol támadója, Fernando Torres a Bajnokok Ligája-győzelem után a spanyol As sportnapilapnak elmondta, nem érzi jól magát a klubnál, és meglebegtette távozása lehetőségét.

 

„Ebben a szezonban karrierem legrosszabb pillanatait éltem meg. Úgy kezeltek a klubnál, ahogy azt nem vártam” – mondta az As-nek a Liverpooltól tavaly januárban 50 millió fontért a londoniakhoz kerülő csatár.

MATA ÉS TORRES IS
A SPANYOL KERETBEN
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívót küldött Fernando Torresnek és Juan Matának, a Chelsea két spanyol futballistájának.
Mint ismert, a szakember már korábban nyilvánosságra hozta az Európa-bajnokságra készülő keretét, amelybe azonban még nem jelölte azokat a játékosokat, akiknek tétmérkőzése van hátra klubcsapatában.

Torres és Mata pénteken csatlakozik a selecciónhoz, amely egy nappal később felkészülési meccset játszik Szerbiával.

További részleteket és a keretet itt találja!

„Ellentmondásos a helyzetem, mert úgy érzem, karrierem csúcsán vagyok, jobban akarok bizonyítani, mint bármikor korábban, de a BL-finálét gyakorlatilag a padon töltöttem. Nagy csalódás volt, amikor megláttam a felállást, talán a legnagyobb az életemben. Szerettem volna kezdeni ezen a mérkőzésen, és nem tudtam elképzelni, hogy nem így lesz” – mondta Torres, akit Roberto Di Matteo azt követően küldött pályára Münchenben, hogy a Chelsea hátrányba került.

„Sokat beszélgettünk és fogunk is a jövőmről a szezon végén, mert ez a szerep, amelyet rám szabtak a szezonban, nem nekem való. Nem az, amit vártam, amikor ideszerződtem. Nem érzem jól magamat. Egy olyan győzelem, mint a müncheni, némileg kompenzál, de szeretném, ha elmondanák, hogy mit terveznek velem a klubnál. Tudom, hogy futballozni jó dolog, de nehéz időszakon vagyok túl. A legrosszabbon a karrieremben. És nem szeretnék még egyszer keresztülmenni ezen” – mondta Torres.

Torresnek nem igazán volt jó a szezonja: a Leicester City elleni FA-kupa-meccsen szerzett márciusi duplája előtt 25 órányi játékidőn keresztül maradt gólképtelen, és végül 64 tétmeccsen 12 találatot jegyzett az idényben.

A napokban felvetődött, hogy a Chelsea esetleg elcserélné Torrest az Atlético Madriddal az Európa-liga-gólkirály kolumbiai Radamel Falcaóra. A spanyol csatár korábban csapatkapitány volt madridi nevelőegyüttesénél.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik