Tévezt mintegy egymillió fontos büntetéssel sújtották

Vágólapra másolva!
2011.10.25. 22:00
null
Nem valószínű, hogy Tévez még pályára lép a Cityben (Fotó: Reuters)
Címkék
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester City helytelen magatartása miatt megbüntette Carlos Tévezt: az argentin támadónak négyheti fizetését elvették, illetve írásbeli figyelmeztetésben is részesítették.

Mint ismeretes, Carlos Tévezt azzal vádolta Roberto Mancini menedzser, hogy a Bayern München elleni BL-meccsen nem akart csereként pályára lépni. Az argentin csatár később megvédte magát, és elmondta: félreértették egymást a trénerrel, hiszen ő csak annyit mondott, hogy nem megy el melegíteni, mert már korábban megtette.

Ügynöke is Tévez védelmére kelt, mondván, a tolmács pontatlanul fordította le kliense szavait, ezért történt az eset.

Az argentin támadótól elvették négyheti fizetését, ami mintegy egymillió fontnak felel meg, illetve kihágása miatt írásbeli figyelmeztetésben is részesítették.

Tévezt két hétre eltiltották az edzésektől és a mérkőzésektől – ám Roberto Mancini kijelentette, hogy a csatár többé nem lép pályára a City színeiben –, azonban a klub ezt a büntetést már letöltöttnek tekinti.

Téveznek két hete van arra, hogy fellebbezzen a döntés ellen, míg a klub már írt a Profi Labdarúgók Szövetségének, hogy erősítse meg a támadóra kiszabott büntetést.

A rutinos futballista a téli átigazolási időszakban minden bizonnyal távozik a Manchester Citytől, többek között a Corinthians és a Real Madrid is érdeklődik iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik