Tévez menni akar a Manchester Citytől, klubja nem engedi

Vágólapra másolva!
2010.12.12. 11:37
null
Nem engedik el csak úgy: a City vezetősége visszautasította Tévez kérelmét (Fotó: Action Images)
A Manchester City labdarúgócsapata hivatalos honlapján kiadott közleményében tudatta: egyik legnagyobb sztárja, az argentin Carlos Tévez írásos kérelmet nyújtott be, és átadólistára kérte magát. A klub nem engedi eligazolni Tévezt.

„Csalódottan kell megerősítenünk szurkolóinknak, hogy Carlos Tévez írásbeli kérelmet nyújtott be, amelyben átadólistára kéri magát. A klub azt is megerősíti, hogy a vezetőség ezt visszautasította" – kezdődik a Manchester City közleménye.

Tévez már hosszabb ideje boldogtalannak tűnt, többször elmondta, hazavágyik, ráadásul a Bolton elleni bajnokin összeveszett Roberto Mancini menedzserrel is. A klub korábban bejelentette, Tévez Mancini külön engedélyével hazautazhat, de alighanem arra nem számítottak a Citynél, hogy az argentin támadó írásban közli: el akar igazolni már a télen.

„Az írásos átigazolási kérelem ellentétben van mindazzal, amit Carlos nyilvánosan állított az utóbbi időszakban. Carlos képviselője az elmúlt hónapokban többször is sürgette a játékos szerződésének újratárgyalását, de a klubnál nem tárgyalunk év közben erről. Carlosnak még három és fél éve van hátra ötéves élő szerződéséből, ő a legjobban fizetett labdarúgója a Manchester Citynek. A klub nagyot csalódott Tévezben és különösen képviselőjében" – közölte a City, amely azt is tudatta, hogy „az ajtó nyitva marad" a támadó előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik