Sunderland: reaktiválták a kiskorút megrontó szélsőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 14:04
Az edzőváltásnak és egy bírósági határozatnak köszönhetően visszakerülhet a Sunderland keretébe Adam Johnson. A 27 éves angol válogatott játékos határozatlan időre került ki a csapatból, mert jogi eljárás folyik ellene egy 15 éves lánnyal folytatott szexuális viszony miatt.

Johnsont március 2-án tartóztatták le kiskorú megrontása miatt. Óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de a klub jelezte, Johnson addig nem lép pályára, amíg le nem zárul a rendőrségi ügy. Johnsont március 2-án tartóztatták le kiskorú megrontása miatt. Óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de a klub jelezte, Johnson addig nem lép pályára, amíg le nem zárul a rendőrségi ügy.

Dick Advocaat, a Sunderland új menedzsereazonban közölte, nála mindenki tiszta lappal indul, miközben a hatóságok Johnson szabadságát április 23-ig meghosszabbították. A klub vezetői ezek után tudatták, hogy megfontolják a szélső reaktiválását.

A klub szerda délután bejelentette, hogy Johnson visszakerült a keretbe, és Advocaat szombaton már számíthat rá a West Ham ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik