Sol Campbell a negyedosztályba igazolhat

Vágólapra másolva!
2009.08.24. 14:52
Érdekes hírek láttak napvilágot az angol negyedosztályú Notts Countyval kapcsolatban, amely a hírek szerint mindent megtesz, hogy megszerezze a korábban az Arsenalban évekig játszó Sol Campbellt.
Alacsonyabb szinten, mint rég, de újra együtt dolgozhat Campbell és Eriksson (Fotó: Action Images)
Alacsonyabb szinten, mint rég, de újra együtt dolgozhat Campbell és Eriksson (Fotó: Action Images)

Az angol válogatott védő jelenleg szabadon igazolható, miután a nyáron elhagyta a Premier League-ben szereplő Portsmouth csapatát, és a BBC értesülései szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a Notts County vezetőivel.

Campbell számára nem mindenki lenne teljesen ismeretlen a negyedosztályban szereplő alakulatban, amelynek Sven-Göran Eriksson a sportigazgatója. A svéd tréner nem is olyan régen még az angol válogatottat irányította, így már dolgozott együtt a védővel.

A „szarkáknak” becézett csapattal már számos nagy nevet hírbe hoztak, mióta Eriksson vezeti őket, beleértve David Beckhamet és Dietmar Hammant. Ugyanakkor a klub menedzsere, Ian McParland elmondta, hogy olyan játékosokat szeretnének leigazolni, akikkel egyenletes fejlődésre lennének képesek az alacsonyabb angol ligában.

A feltörekvő egyesület augusztus közepén klubrekordot jelentő összegért magához csábította a Manchester City korábbi kapusát, Kasper Schmeichelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik