Robinho visszatér korábbi csapatához, a Santoshoz

Vágólapra másolva!
2010.01.28. 18:01
null
Robinho augusztusig elköszön a City szurkolóitól (Fotó: Action Images, archív)
Címkék
Amint arra az elmúlt napok nyilatkozatai és történései után számítani lehetett: a brazil Robinho elhagyja az angol Manchester City labdarúgócsapatát és hazájában, a Santosban folytatja pályafutását. A csütörtökön nyilvánosságra hozott megállapodás értelmében Robinho a szezon végéig kölcsönbe kerül a brazil klubhoz.

A Manchester City hivatalos közleményben tudatta: Robinhót kölcsönadta korábbi klubjának, a brazil Santosnak. A csatárnak augusztus 4-én kell visszatérnie Manchesterbe.

Robinho már egy ideje tárgyalt korábbi csapatával, és a héten a City menedzsere, Roberto Mancini is úgy nyilatkozott, a támadónak az lenne a legjobb, ha tavasszal kölcsönben folytathatná egy olyan klubban ahol állandó lehetőséget kap, és így visszanyerhetné korábbi formáját, Manchesterben ugyanis az elmúlt hónapokban nem azt nyújtotta, amit vártak tőle, ezért nem is kapott sok lehetőséget.

Ezek után nem meglepő a mai bejelentés. Robinho éppen a Santosban vált elismert játékossá, majd 2005-ben a Real Madridhoz igazolt, ahonnan 2008-ban – angol szinten rekordnak számító 32.5 millió fontért – megvette a City.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik