Real Madrid: Ronaldo lehet az adu a Rooney-játszmában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.22. 08:29
null
Vajon „utoléri-e” Wayne Rooney Cristiano Ronaldót? (Fotó: Reuters)
A Real Madrid labdarúgócsapata 25 millió fontos vételi ajánlattal kopogtat a nyáron a Manchester Unitednél Wayne Rooney átigazolása érdekében – írja a brit The Telegraph.

 

A Real Madrid vezetősége nemcsak abban reménykedik, hogy a 25 millió fontos ár meggyőzi a Unitedet, hanem abban is, hogy Cristiano Ronaldo madridi jelenléte, a korábbi klubtárssal való közös játék különös motivációt jelent majd a Manchesterből egy ideje már elvágyódó Wayne Rooney számára.

A manchesterieknek feltett szándékuk, hogy a további másfél évig szerződéssel rendelkező Rooneyt új megállapodással magukhoz kössék – a hírek szerint a januári átigazolási időszak lezárulta után megkezdik vele a tárgyalásokat –, ám nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Real Madrid mellett a Chelsea is újabb csábító ajánlatot készül tenni, nem is beszélve a „mindenkire utazó” Paris Saint-Germainről.

A Real Madrid célpontjai között Sergio Agüero (Manchester City), Luis Suárez (Liverpool) és Radamel Falcao (Monaco) is szerepel, de – friss és hosszú szerződésük miatt – vélhetően bármelyikük megszerzése nagyobb anyagi áldozattal járna, mint a Spanyolországban szintén nagy megbecsültségnek örvendő Rooneyé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik